Å stå sammen som Guds familie

Djevelen ønsker å bringe splittelse

Vi trenger hverandre, vi er forskjellige. Måten djevlene virker på, er at han kan ødelegge salvelsen gjennom å bryte kontaktforhold.

Det djevelen gjør er å få oss til å splitte. Derfor har jeg bestemt meg for lenge siden. Vi vil ære hele Guds kropp. Våre brødre og søstre er gaver inn i vårt liv. Bibelen sa aldri at vi alle skulle være forenet gjennom doktriner.

Vi har enhet i Kristus, det er så viktig å ha visjon av dette når du forlater dette året. Å ære Guds kropp. Mennesker kan tenke hva de tenker om deg.

Jeg får meldinger iblant av mennesker som sier at du og familien din vil brenne i helvete, for dere er falske lærere. Jeg er så elsket av Jesus, så jeg kan ikke kontrolleres. Jeg tror du er en gave av Herren i mitt liv.

Guds kropp blir reist opp
Det er herlig å se hvordan Herren reiser opp Guds kropp. Når jeg drar til misjonen, noen ganger forkynner jeg i ortodokse kirker, andre steder. Noen ganger i det Lutherske, til og med Katolske, jeg bryr meg ikke om uttrykk.

Noen ganger møter jeg søsken, brødre og søstre som er forskjellige ifra meg, jeg forstår de ikke. De er forskjellige fra meg. Ikke alle som Herren sende i skriften, de var ikke alltid lette å forstå.

Gud liker ikke komfortsoner, han sender noen som er annerledes enn meg, for å strekke meg og min visjon og relasjon med Jesus.

Dette er på Guds hjerte. Han er vår far, om mine sønner ikke klarer seg godt, knuser det hjertet mitt om de ikke har det godt sammen.

I Faderens hjerte er det en stor sorg i Guds hjerte av all splittelse, når det er splittelse.

Bibelen er en sånn spesiell bok ,jeg liker det svært godt. I 1. Korinter 12: 11- 12.
Det er forskjellige gaver, men samme ånd. Det er forskjellige tjenester men samme Herre.

Det er forskjellige gaver, tjenester og aktiviteter, men det er samme Ånd, samme Herren som virker alt.

Manifestasjonene av Ånden, er gitt til enhver for det beste, så om jeg ikke tar imot deg, mister jeg det Herren har å gi. For Herren virker gjennom Guds kropp. Det er så viktig for oss å stå sammen. Djevelen Han er anklageren.

Djevelen vil alltid se på din fortid, bruke dine tabber til å sette en identitet på deg. Sette deg under fordømmelse.

Mennesker ser på hvordan ditt liv er i dag, sosial status og slikt, og de setter identitet på deg utfra det.

Identiteten din i Kristus
Men vår Himmelske far ser det ferdige produktet og setter identitet på oss i Kristus, når vi profeter ,deklarer vi framtiden over deg. Til å kalle fram det Herren har kalt. Jeg nekter å se negativt på en søster og bror ,dømme dem utfra tidligere tabber, nåværende problemer.

Jeg vil se deres identitet i Kristus, jeg vil ære det. Jeg vil tale det. Og jeg vil se det manifestert over hele verden. Klart jeg forstår det er saker i livet du må legge slipp på.

Omvendelse til Jesus
Omvendelse handler mye om hva du vender deg til. Jeg kjenner alkoholikere, som har stoppet å drikke og blitt muslimer, hva bra gjør det? Ingenting. Derfor handler omvendelse om å komme tilbake til ens identitet. Omvendelse i Kristi kropp handler om at vi er enige med Gud. Vi sitter med Jesus.

Rettferdig i Kristus
Vi tar parti med hva Faderen ser og vi stoler på det. Bibelen sier at du er den rettferdige i Kristus. Det er slikt Gud ser deg. Har du tenkt slikt, måten Gud ser på realiteten, er hvordan den er.

Hvis Gud ser noe, er det sikt, alt annet er en illusjon. Mitt råd til deg. Er å gi slipp på illusjonen. Vi ser ut som en splittet kropp. Men i Kristus. Ser Han bare en kropp.

Jeg nekter å la våre problemer, definere hvordan jeg ser på Kristi kropp. Jeg nekter å la kirkepolitikk definere hvordan jeg ser på Kristi kropp.
Det er mange mennesker som må nåes med evangeliet. Det handler ikke om få mennesker. Det handler om at vi Connector slikt Herren kaller oss.

Tjenestegjøre med forskjellige mennesker
Det er fantastisk å tjenestegjøre med alle disse flotte menneskene. De er gaver inn i mitt liv. Jeg vil ta imot så mye som jeg kan. Må jeg være enig med alt som blir sagt? Nei! Når jeg sitter i en konferanse. Er det mange saker jeg hører, som jeg ikke er enig i. Men jeg velger å ære menneskene som har gavene uansett, for jeg vil ta imot velsignelsen.

Selv vet jeg at jeg har tatt feil på mange punkter i livet mitt. Mange har ”blindspot”. Det fantastiske er at Guds gave virker i oss uansett.

Stor pågang av taler
Årlig forkynner jeg mer enn 100 menigheter hvert år, jeg blir virkelig velsignet. Uansett hvor jeg går, kommer jeg til et sted der jeg kan møte Jesus i mennesker. Det er så fantastisk, å ikke måtte gjøre livet komplisert. Å elske mennesker.

Vi elsker for Han først elsket oss. Jo mer jeg erfarer Hans kjærlighet og velsignelse i livet mitt, jo mer vil vi elske mennesker.

Dra til helvete

Jeg får i blant emailer om at jeg skal til helvete, det er underlig, vi har mye tålmodighet med terrorister som blir frelst. Men er det en broder eller søster vi har som vi ikke er enige med, vil vi de skal gå fortapt. Men vår Himmelske far, benytter enhver mulighet til å manifestere Guds rike.

Herren elsker å bruke mennesker, ingen har tro på. Er du her i livet ditt og føler du har feilet i livet ditt. At saker ikke går bra, da har jeg gode nyheter for deg. Herren gjør alt til det beste for de som er kalt i forhold til Hans ledelse.

Når jeg var i fangenskap, sa jeg til Herren mine ord er ikke nok, men jeg sa; Herre din styrke er fullkommen i min svakhet. Jeg stoler ikke på mine bønner, jeg stoler på min himmelske Far. Herren har en sånn fantastisk plan for deg. Og for deg og for din menighet.

Guds fantastiske plan for deg
Gud har en fantastisk plan for oss alle. Det artige er at Gud har en fantastisk plan for mennesker du ikke liker.
Guds gaver og hans manifesterte nærvær er alt av nåde. Gud gjør det slikt Han vil. Ikke som jeg vil.

Det er så viktig å ha Jesus om Herre, klarer vi å motta dette vil det hjelpe oss. Kirken, Jesu kropp er det vakreste på jord. Jeg var så berørt da jeg hørte fra min søster fra Arizona angående det å be og velsigne.

Mistet familien
Da jeg var ung, mistet jeg min familie, min far måtte forlate meg på grunn av rusproblemer. Min Far var finsk, og hadde to sønner han aldri har fortalt meg om.
Nå i Kristus har jeg en stor finsk familie, jeg kunne reist på fulltid i Finland om jeg ønsket.

Du er så elsket! Du er så inkludert! Du har gaver og kall om ingen andre har. Jesus manifesterer seg over deg på måter han ikke gjør for noen andre.

Når noen har et gjennombrudd er det en seier for vårt team. Det er en stor identifikasjon i Jesu Kristi kropp. Les mer i 1 Korinter 14:

Avvisning
Vi må forstå avvisning, når mennesker trenger mest fellesskap, er når de er på det svakeste. Men da blir mange ført inn i isolasjon. Det er Djevelens strategi.
Det andre har å gjør med stolthet.

I blant har jeg noe du trenger og andre ganger har du noe jeg trenger.
Det Gud ønsker vi skal gjøre i utfordrende tider er å komme sammen. Jeg takker Gud for familien min.

Tiden i fengsel
Da jeg var i fengsel, var det så mange mennesker som ba for oss, og som støttet min kone økonomisk. Har du bedt for oss, da er tjenesten jeg har, et bønnesvar.

Fokusere på det som er viktig
Vi har viktigere saker å gjøre, enn det å krangle og å ha teologiske debatter. Det er på tide for oss å stå opp og få en klar Himmelsk perspektiv. Vi trenger å se mennesker satt fra i fra synd. Se nye menigheter starte! Det står så vakkert i teksten, at om et lem lider, lider alle lemmer med det. Er et lem æret, jubler alle lemmene.

Å stå sammen
Å stå med noen gjennom tøffe tider er sterkt og herlig. Når noen er æret og har suksess og gjør fantastiske saker, da kan vi juble med de. Det er herlig for alle mennesker. I blant er det lettere å identifisere med noen som lider. Det er så mye usikkerhet i kirker når noen har suksess. Andre mennesker blir redd når noen andre har suksess.

Vi trenger å ære andre folks suksess. Dette er en nydelig dag. Har du hatt noe imot noen, om du har vært misunnelig på noen. Hvorfor ikke gjøre deg selv en stor tjeneste og bare tilgi og vandre videre.

Jeg elsker å ære Toronto og Bethel-bevegelsen og jeg er glad for å ha kontakt med Guds farshjerte bevegelsen og være med Unni og Olav. Det har vært fantastisk å bruke tid med dere! Man blir ikke alltid enig med det som skjer rundt om. I enhver bevegelse er det alltid ekstremer. Det vil alltid være problemer.

Problem
Der det er mennesker, er det alltid problemer. På tross av problemer æreer vi hverandre i Kristus. Ære er ikke alltid fortjent, men noe Herren ønsker å gi oss. Jeg føler at Gud bringer oss sammen. Det er et stort fokus på det med relasjoner.

Jeg mener at vi trenger å være ett i ånd og hjerte! For Herren tar oss inn i noe større. Vi trenger ikke å stole på alt. Til og med i forhold. Hvor mange par er enige i alt?

Vi må aldri la uenighetene splitte forhold. Det er fantastisk å se det Herren gjør! Det jeg ønsker å ende med i kveld. La oss stå sammen for å hente Skandinavia for Jesus. La oss stå sammen for noe større. Ønsker du å være del i dette, vil vi be for deg.

Jeg føler hvordan vår Himmelske Far vil forløse en dåp av kjærlighet.