Dag 1 Onsdag 29 August - Ankomst Riga 

Jesustrommene fra California 

Vi fikk sett en gruppe fra California! De hadde fantastiske show! De reiste rundt i en stor gruppe av troende brødre og søstrer i Herren. Sammen hadde de gate møte med trommer og show, deretter delte de om Jesus og ba for mennesker. Nå delte de ut gratisbilletter etter showene deres. Selv ble jeg veldig inspirert av å se disse! Det var en sann velsignelse å se den brannen de hadde i sitt hjerte! Det var unikt og svært herlig! Takk og lov! Så mektig å kunne se og erfare dette! 

Dag 2 Torsdag 30 August - Kveldsmøte med helbredelser og Guds kraft

"Flere hundre kom fram til frelse"

Ben Fitzgerald talte. Han delte vitnesbyrdet sitt og inviterte mennesker til frelse. Det var veldig sterkt og oppkmuntrende å se og erfare dette. Hundrevis kom fram for å bli født på ny. Det gjorde meg veldig godt. Personlig ble jeg ble jeg veldig glad for det. Klikk her eller på bildet for å lese mer

Dag 3 Fredag 31 August - Evangelisering, frelse og gjennombrudd

"Forkynnelse og sang på åpen gate" 
Mens vi gikk sammen i parken, fant vi en gruppe med 9 fra Latvia. De hadde ingen leder, så jeg joinet de og fikk så vært leder for gruppen. Det var sterkt og spesielt. Jeg talte mens vi gikk og tolken oversatt meg, sa til folk at jeg Jesu elsket dem og fikk delt deler av evangeliet på forskjellige steder. Vi dro til den gamle bydelen av Riga, som var rett i nærheten. Klikk her eller på bildet for å lese mer

Dag 4 Lørdag 1. September - Himmelsk atmosfære, frelse, herlig lovsang & Guds kraft. 

Himmelske tilbedelse med den profetiske sommerfuglen 
For en sterk dag. Det hele begynte med å se og høre Jeremy Riddle og Lindsay. De sang og det var svært mektig. Guds Ånd kom mektig. Og det var en sommerfugl som var på Jeremy under lovsangen. Helt utrolig. Den kom tilbake flere ganger. Det virket veldig overnaturlig på flere vis og sett.

Dag 5 Søndag 2. September - Utsendelse, mirakler og Den Hellige Ånd 

"Utsendelsen"
Senere inviterte Ben og de andre på scenen Den Helige Ånd til å komme. Kjente sånn kraft da. Vi sto og tok imot fra Herren. Da den Himmelske mannen, Broder Yon ba kjente jeg en veldig kraft. Også var det en annen herlig evangelist som ba og da Kom Den Hellige Ånd mektig over oss og flere falt ned i bakken. Det var sterkt. Andre venner av meg ifra Norge ble veldig fylt av Den Hellige Ånd.

Dag 6 Mandag 3. September - Reisen hjem til Norge

"Bibelen forandrer livet" 
På flyplassen ble jeg spurt om jeg hadde noe eksplosjonsfarlig i sekken min. Jeg svarte med å si at det eneste farlig jeg hadde var bibelen. Flybetjeningen spurte om det var batterier i bibelen. Jeg sa, nei! Men om du leser den, vil den forandre livet ditt!