I dag våknet jeg i Oslo. Jeg var innom og besøkte vennene mine Edward John, Tony og Dominique. Det var trivelig. Utrolig å herlig å høre Edward dele, han er så full av visdom og åpenbaring.

Ble med på Facebook live videoen, for å nå ut og betjene mennesker. Det var svært fint å kunne være med på det. Det var til veldig oppbyggelse. Jeg kjente at det gjorde godt:) Her bees det for mennesker om i Skandinavia. Det bees, svært sterke bønner om at folka skal bli møtt av Herrens herlighet og gjennombrudd. Jeg ble spurt om å bli med og sa ja til det.

Scandinavia today er en svært spennende tjeneste som Herren reiser opp for å nå ut til nasjonene med Guds rike! 

Åpenbaring:
Edward delte noe sterkt med meg, som gjorde inntrykk på meg. Det var i forhold til nåden. Når vi er i Kristus, får vi nåde til å ikke synde. Går vi ut fra Kristus, synder vi. Vi er rettferdige i Kristus når vi er i Ham. 

Vi mennesker har makt over onde ånder, over demoner, over ødeleggelser. Vi har seier.

Se møtet her

Powerful ministry time. Reaching people online.

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Part 2

Part 3