Evangelistene Levi Jensen, Daniel Haddal og Elin Therese Slotten hadde 6. August et meetup i Narvik sentrum, der møtte over 150 ungdommer opp og av de var det omkring 40 som ønsket å ta imot Jesus.

- Dette er det sterkeste meetup’et vi har hatt til nå, sier Daniel Haddal til Norge IDAG.

Torvsletten ved fontenen i Narvik sentrum var fullt opp med ungdommer som kom for å delta på meetup. Evangelistene streamet også meetup’et til sine sosiale medier på nettet, mens de med frimodighet forkynte evangeliet om frelsen i Jesus Kristus for alle som var samlet.

Stor lengsel
- Da er vi her i Narvik og det tar helt av. Jeg har telt over 150 mennesker som har vært her, vi har hatt over 40 personer som kom fram under frelsesinnbydelsen. Nå har vi hatt forbønn i over en halv time. Det er en utrolig lengsel blant de unge. Vi har forkynt evangeliet om Jesus og de står igjen her og deler ut bibler. Mange tar imot og blir møtt av Jesus, forteller en glødende Haddal.

-Ungdommene var her allerede da vi kom og ventet på oss, det er helt utrolig å være på meetup og erfare hva Gud gjør og kjenne hvordan han berører oss med sin kraft og godhet. Gud er god, avslutter Haddal.

Dåp
- Dagen i dag er en dag vi virkelig må fordøye. Tenk å komme hit til Narvik, der folk mener at det er en tøff by, så kommer vi på 16 timers forvarsel og ser 150 ungdommer omringe oss og ønsker å høre på oss. Nå har vi og fått døpt 4 av disse ungdommene i vann på stranden. Dette har vært en seiersrik dag, sier Elin Therese Slotten.

Guds kraft og Himmelsk berøring
-Det har vært helt fantastisk å være her, ungdommene flokket seg rundt oss og hørte på. Vi fikk forkynt evangeliet for de på alle måter. Til slutt ba vi fram de som ville bli frelst og da kom det over 40 personer for å ta imot Jesus, og det er det meste vi har sett på denne turen. Og dette skjedde i Narvik, forteller en glad Slotten og legger til:

-Vi ser en sult i ungdommene, de har vært så åpne. Vi har hatt «fire tunnel», der vi velsignet og ba, det ble aldri slutt på den køen, vi ba og ba. Det var og 5 personer med kneskader som opplevde helbredelse, forteller Slotten smilende.

-Gud gjorde mirakler og vi har fått sett fantastiske ting i dag. Flere kjente Guds berøring og vi så det på hele ansiktet deres at de måtte ta seg sammen, da de ville gråte. Vi ser at Gud stiller opp når en stiller seg slikt, avslutter Elin Therese

-Mange ventet en halv time på å bli bedt for og de gikk ikke, de kjente en kraft, noen sa at de kjente en berøring, mens andre fortalte at de var blitt helbredet og de spurte etter bibler. Slikt er ikke Narvik vant til, sier Haddal.

Vekkelsen er igang
-Dette er knallbra, vi står i tunnel og vi ber for ungdommer, de står i kø og venter på å bli bedt for. Og så deler vi ut bibler underskrevet, de får møte Jesus. Og det er masse herlig som har skjedd, forteller Jensen med Iver!

-Jeg har ikke opplevd det slikt, dette blir bare større og større fordi salvelsen blir mektigere og mektigere over våre liv for hver by vi inntar. Halleluja! 1 slår 1000 og 2 slår 10,000, dette opplever vi nå, jubler Jensen.

-Jeg har ikke ord akkurat nå, når ungdommer fyller torvet før vi kommer! Dette er ikke bare Levi-fans men ungdommer som ønsker å møte Jesus og det er en vekkelse som kommer inn i Norge nå. Nord-Norge med hele Norge skal bli frelst, avslutter Levi Jensen.

Videoer fra Daniel Haddal sin facebook:

Videoer fra Daniel Haddal sin instagram: