img_20161013_125838

Da fikk jeg møtt Adam Stewart i det han landet på Gardemoen. Selv kom jeg med fly fra Værnes, så et passet bra at vu kunne møte hverandre på flyplassen! Så var det å si hei til hverandre for så å kaste seg på toget for å rekke møtet!

Vi har i lengre tid planlagt å invitere Adam Stewart på besøk her i Norge! Adam og jeg har kjent hverandre siden 2008, da gikk vi sammen på Bethel School. Men vi hadde ikke så mye kontakt da, men vi visste om hverandre.

I ettertid har vi gått samme vei så og si. Adam flyttet inn i det huset jeg bodde i i Redding, faktisk inn på det rommet jeg hadde. Vi fikk og plutselig veldig mange bekjente venner. Samt at Adam tok samme trening som jeg gjorde på Bethel. Vi hadde samme mentorer. Vi begge hadde Jason Chin blant annet.  Så etter å ikke hatt noe særlig kontakt med hverandre på fem år, så møttes vi igjen i USA. Vi møttes faktisk dagen før Azusa Street på en Bethel samling for de som tidligere hadde vært elever på Bethel School.

Dagen etter var vi sammen på Azusa Now, vi gikk rundt å ba for syke og fikk svært kontakt. Dette utviklet seg til et vennskap på et dypere nivå. Plutselig fant vi hverandre.

Jeg kan jo si om meg selv at for mange i Norge, så kan jeg virke spesiell, ved tanke på hvordan jeg lever livet- trenger ikke å si mer enn det, tror du skjønner resten. Men med Adam så er det slikt og. Han lever livet slikt jeg gjør. Reiser rundt omkring i verden for å be for syke og for å forkynne evangeliet. Så når vi er gjør tjeneste sammen, så utfyller vi hverandre på en sterk måte! Jeg vet for Adam og hvor godt det er å ha en venn som skjønner seg på en.

Til eksempel, Adam og jeg var på en bar i Redding i Mai, 2016. Mens vi satt der, kom bartenderen til oss og profeterte så sterkt over oss. Han talte inn i livet vårt. Denne bartendenderen var ikke ringere enn Heidi Bakers åndelige sønn.

Ellers så har vi snakket mye om å kunne gjøre saker sammen i Norge og andre steder i verden. Heldige var vi som hadde Anne Syrstadeng som presset oss til det så og si. Hun inviterte Adam og meg hit og connected oss og oppmuntret oss til å tjenestegjøre sammen!

Glad er jeg for at det skjedde, for selv om jeg har vært aktiv i tjeneste for Jesus i mange år, så har jeg vært deaktivert ved tanke på å arrangere møter og konferanser. Så gjennom denne hendelsen måtte jeg presse meg selv til å ringe rundt, arrangere og invitere folk til å komme på møtene. Så for meg så ble det og en personlig gjennombrudd der jeg fik lov til å virke med de gavene Gud har gitt meg.

Etter denne uken kjenner jeg meg mer oppmuntret enn noensinne til å kjøre i gang med møter rundt omkring i Norge og Europa! Med all de kontaktene Herren har gitt meg, så er det nok mange dører som vil åpne seg. Og det gjør det hele tiden! Men nå kjenner jeg mer for å reise ut for å disippelgjøre, trene opp og utruste mennesker til tjeneste!

Konklusjon av denne turen med Adam: 

Denne uken ble helt fantastisk, mye bedre enn jeg trodde. Jeg håpet på at det skulle bli bra, men det ble meget bra! Det var absolutt en intens og veldig spennende uke! Med mirakler, tegn og under. Gode vennskap og kontakter som ble skapt! Ved tanke på hvor mange mennesker som er blitt berørt gjennom denne uken, så er det svært mange! Veldig mange har fått et møte med Jesus! Og det gjennom livene våre! Herlig er det! Det ikke noe annet jeg ønsker enn å vinne mennesker for himmelen, enn å trene opp disipler til å bli vekkelsesbærere i hverdagen! Dette brenne jeg for ! Dette ligger i ryggmargen min! Halleluja!

Møtet i Drammen

Jeg hadde vært i kontakt med Maria Torgussen. Hun inviterte oss til å bli med på lovsangsøkten som hun hadde. Hver Onsdagskveld, synger hun og priser Gud. Det er klokken 18.30 - 20.00 .  Denne gangen ble Adam og jeg inviterte til å tale like etter at hun hadde sunget! For oss ble det litt hektisk, men det liker vi! Jeg følte personlig at vi fikk mye ut av dette møtet! Man kunne liksom føle at det ble en sånn åpen Himmel atmosfære! Så det var herlig! Takk Jesus for det.

 

Svært mange ble oppmuntret på møtet! Noen gråt, andre lo. For mange ble dette en forfriskelse av Guds nærvær!