Møtet på frelsesarmeen

Video 1

Video 2

Sterke vitnesbyrd

Her vokser Sofie sitt bein ut etter forbønn

Du verden for en sterk dag det i Drammen i dag. 
Det begynte med at vi spurte Gud om  ledelse for dagen. Hva skulle vi gjøre? Hva skulle vi finne på? Og hvor skulle vi dra?. 
Utifra den tiden vår sammen, var det nettopp denne torsdagen som jeg ville dedikere til Herren. Jeg hadde lyst til  arrangere møter den dagen, men kjente ikke fred og for det. 
Uka tidligere hadde jeg snakket med Anne Syrstadeng om hva vi skulle gjøre den Torsdagen. Jeg hadde jo tenkt å reise til Oslo. Men Anne sa til meg, Daniel! Lytt til Guds stemme. Hva hvisker han til deg? Hva sier han til deg om dette? Jeg ble litt sånn satt ut da hun sa det, men jeg spurte him Herren og da følte jeg for å gi Gud denne dagen for at han kunne bruke oss i Drammen.  Da tenkte jeg spesielt på ungdommene som jeg tidligere hadde truffet. 
Ungdommene møter Gud. 
Jeg kjente i mitt hjerte at vi skulle ut å treffe noen å oppmuntre, det var jo det jeg hadde dedikert dagen til, selv om jeg ikke visste, hvem, hva eller hvor. Jeg følte at vi skulle gå til Starbucks, for tidligere på dagen hadde jeg skrevet ned Starbucks og benk på skattekortet mitt. Samt navnet Nora. 
De første vi ser ved Starbucks er 2 jenter i 16 årsalderen, jeg kjenner at Ånden ønsker at vi skal ta kontekst med de. Men før vi fikk gjort det, så gikk de over et gangfelt for så å sette seg på en benk. Jeg sa til Veronica & Adam. La oss gå til disse. De ble med og vi tok kontakt med de. Den ene jenta husket meg fra før. Jeg kjente ikke henne igjen med det første, men så ble jeg mint om henne da hun fortalte at jeg hadde bedt for ryggen hennes. Det hadde jeg gjort for 1 måned siden, filmet det og lagt det ut på Facebook- denne videoen her: 
Nå snakket vi med henne og Adam får Kunnskapsord for henne, blant annet om at hun hadde smerter i brystet etter et kick. Dette stemte siden hun hadde drevet på med kickboxing. Det var jo et underlig kunnskapsord, men det stemte jo. 
Vi ba og velsignet henne. Hun hadde og en venn som var ateist. Adam spør henne om hun malte, for han følte at hun hadde gave med kunst og ja, dette stemte og var til stor oppmuntring for henne!hun ble oppmuntret og glad for dette! Men hun trodde ikke på Gud. 
Skatten Sofie kommer. 
Etter noen minutter kommet det flere ungdommer og blant de ei jente som heter Nora. Veronica og Adam får kontakt med henne. Og Veronica får mange sterke ord om livet hennes, sterke Kunnskapsord og profetiske ord som talte dypt inn i livet til Sofie. Disse ord gjorde at Nora åpnet seg. Adam fikk og sterke profetiske ord over livet til Sofie som stemte. 
Til slutt ber jeg for henne, vi inviterer DHÅ til å komme og midt der i kulden i Drammen kommer Guds kraft over Sofie, faktisk i den grad at hun nesten faller i bakken! Hun fikk så et sterkt møte med Gud! 
Etter å ha bedt for henne, fortalte hun oss at hun skulle til frelsesarmeen på en ungdoms-sosial klubb. Deretter ønsket vi ungdommene alt godt og gikk videre. 
Glade var vi for å se at Gud kunne bruke oss til å forandre mennesker sine liv.  Vi var takknemlige til Jesus for det. For det var så fantastisk å kunne erfare det. 
Steget i tro 
På kvelden tar vi forvell med Veronica som da måtte på sending. Nå er klokken 18.40, vi er sultne og trøtte etter en lang dag.  I det vi prøver å ta oss tilbake til Maria Torgussen for å få i oss mat, sier Adam til meg" Daniel, om vi drar nå går vi glipp av noe Gud ønsker å gjøre". Jeg spør Adam hva mener du? Hva mer kan vi gjøre? Adam sa jeg vet ikke, men det er noen Herren vil utrette i denne byen, går vi nå går vi glipp av det. Så gikk vi inn på en pub for å bruke toalettet, jeg ventet på Adam utenfor og undret veldig på hva vi skulle gjøre. 
- jo, sier Adam la oss dra til frelsesarmeen på det møtet som Sofie snakket om. Jeg svarer Adam og sier med en negativ holdning, nei det kan vi ikke, de verken kjenner oss, vi er ikke ungdommer lenger og jeg har ikke relasjon til de. Men Adam gav seg ikke og sa noe viktig: Daniel, vi går dit og sjekker det ut, om Guds herlighet er der så blir vi, hvis ikke så går vi. 
Da tok jeg fram Google-gpsen min og tastet inn 'frelsesarmeen'. Vi gikk så dit i tro. Vi kom så fram til et bygg og gpsen sa: "Du har nå nådd din destinasjon". Akkurat da kom en godt voksen kvinne ut fra en port, vi spurte henne om dette var frelsesarmeen. Jo det er det svarte hun. Vi fortalte at vi hadde møtt Sofia og at vi ville komme på dette. Vi ble så hjertelig invitert inn. Da gikk vi inn i lokalet. I det vi var inne i lokalet følte jeg at dette her var 'stretching, det var altså sykt ubehagelig å være på et sted som dette. Ikke visste jeg hva vi skulle gjøre. 
Vi kom så inn til stedet og de hadde så sin sosial tid for ungdommene. Vi ble tatt vell imot på frelsesarmeen, så snakket vi med av de som var der. De skulle bake muffins for kvelden. 
10 minutt senere spør en av ungdomslederne Adam, om han kan tenke seg til å dele en liten andakt og spille litt musikk. Adam sier begeistret ja til dette, jeg selv lo inn i meg og tenkte. Vet de hvem de har med å gjøre? Dette er en av USAs råeste evangelist, og de skal nå la han holde andakt. Jeg syntes det hele var  både spennende og utfordrende. 
Plutselig kom Sofie som vi hadde truffet på gaten inn i lokalet. Overrasket og sjokkert var hun av å se oss. Hun sa, nå traff jeg dere på gata også treffer jeg dere her også. Hva er det som skjer? Det hele ble veldig bra og oppmuntrende!
Til å begynne med skulle de bake muffins først også ha andakt, men Jeg spurte om vi kunne ta andakten først. Greit var det !
Adam og jeg sto foran de 12-15 ungdommene. Til å begynne med deler vi om hvordan vi dukket opp på dette møtet. Deretter inviterer vi fram Sofie som da forteller om hvordan hun møtte oss. Det hele ble veldig sterkt og oppmuntrende. 
Etter 3 lovsanger, delte Adam et budskap med de. Han talte fra bibelen. Plutselig kjente vi at Guds salvelse kom over rommet. Vi spurte med frimodighet om ungdommene kunne føle Gud. Og ja de kjente nærværet og de fleste kjente dette for første gang i sitt liv. Det var rått! Gud kom med sin godhet opp det var underlig bra. 
Kom Hellige Ånd.  
Hendene gikk i været av de som kunne føle varme og prikking både på henda og i kroppen mens vi inviterte Jesus til å komme. 
Deretter inviterte Adam ungdommene til å ta imot Jesus. Samtlige av de, mer enn 8 tok imot Jesus i hjertet og gav livet sitt til ham. Det øyeblikket var så nydelig og vakkert. For her kommer vi, vi komme inn her også får vi muligheten til å lede de til Jesus. 
Litt senere sier jeg til Adam, vi må forløse helbredelse over dem. Adam nikker og spør meg, er de klar for det? Jeg sier til Adam, la oss gjøre det. 
Gutt helbredet fra skruer i magen 
I tro kaller Adam ut et Kunnskapsord om at en har metall i kroppen. Da var det en gutt som responderte på dette. Han hadde nemlig over 10 små skruer i magen ifra en operasjon. Adam inviterer han fram, så la Adam hånda på magen hans og ba Jesus om å helbrede denne gutten. Guds kraft kom da på en sterk måte og gutten kunne ikke lenger føle noe til skruene. Skruene var plutselig borte. Dette var det første mirakelet som ungdommene fikk se. 
Kunnskapsord
Jeg inviterte Sofie til å komme fram, så fikk jeg henne til å gi kunnskapsord, selv om hun aldri hadde gjort det før. Hun visste ikke heller var der var, men jeg forklarte det for henne. 
Det første ordet Sofie gir er- det er noen her med nakkesmerter, mer enn 3 hender var i været. Rett etterpå fikk jeg Sofie til å be høyt at smertene skulle forsvinne i Jesu navnet.  Så, da var alle helbredet! Det var nesten uvirkelig.
På det møtet skjedde det mer enn 10 mirakler. 
Gutten som hadde knekt ribbein
En venn av Sofie, Henrik hadde brist i ribbeina sine og so tre smerter. Han hadde vondt i 3 ribbein. Jeg aktiverte så Sofie ved å hviske til henne hva Hun skulle gjøre. Så gjorde hun det, Hun spurte han hvor mye smerter han hadde fra en skala fra 1-10. Smerteskalaen var på 8. Hun ba i Jesu navn og han ble mirakuløst helbredet. Det lyste av øynene hans. Nå fikk han erfare en Jesus som helbreder. Sofie på sin side var helt  fra seg av helbredelsen og takket Gud for det. Nå fikk hun se at Gud helbredet gjennom henne. Gutten Henrik som ble helbredet var helt fra seg av glede. 
Ordene hans var sterke: "Nå vet jeg at Jesus virkelig fins! Nå vet jeg at han er virkelig. Nå vet jeg at han elsker meg"
På slutten av kvelden ville ungdommene bare være igjen. De ville liksom ikke dra. De hadde det så kjekt.  
Sofie ber for ei jente i gangen som blir helbredet 
Jesus kom med sin kraft og velsignelse i det vi så ei jente sitte i trappen for seg selv. Jeg spurte om hun trengte helbredelse i kroppen. Og ja det gjorde hun. Hun hadde vondt i begge knærne. Sofie var der med meg, så jeg fikk henne til å be. Sofie spurte om fra en skala fra 1-10 om hvor mye smerter det var. Jenta med smerter i knærne svarte henne på det og Sofie la hendene på knærne hennes og ha i Jesu navn og etter å ha bedt 2 ganger var denne jenta fullstendig helbredet. Sofie var i hundre etter å ha sett dette. 
Senere ba vi mer for Sofie og Guds ild kom over hennen, Herren fylte henne med sikte kraft.  
Lederskapet der var veldig åpne, de likte dette. De fortalte også at de hadde ønsket å formidle frelse til ungdommene på noe vis. 
Evangelisering på kvelden:
Sofie og Henrik var så giret. De spurte meg om vi kunne gå ut og vitne for venne deres, de hadde så mange venner som trengte å møte Jesus. Vi dro sammen. Først til Starbucks, men der var det ingen. Så bestemte vi oss for å gå videre! Da gikk vi til kinoen. Der møtte vi venner av disse ungdommene! Det var så utrolig sterkt når de skulle fortelle om det som hadde hendt. Da sa en, I dag vokste beinet mitt ut og ryggen/hoften ble helbredet. Den andre sa, i dag ble jeg ble jeg helbredet fra brudd i ribbeina mine, den tredje sa i dag forsvant skruene i magen min! 
jeg tenkte med meg selv, du verden for en sterk vitnesbyrd de hadde!