Daniels tanker: Vlogg video, dagbok - hva som har skjedd:

Ut på gata i Jerusalem

Video vitnesbyrd

Awesome time by loving people in Jerusalem:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Awesome time ministering to people in Jerusalem...

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Powerful time in Jerusalem 23th.

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Det skjedde svært mye bra under tiden i Jerusalem, da vi var på Power and Love. Herlig! Tenk det å kunne dele om Messias i Jerusalem. I selve byen der Yeshua selv døde for alles synder. Det er mektig! Herren er god! Han virker mektig med sin kraft! 

Dagene her i Jerusalem, var svært intens, men veldig spennende og en reell velsignelse å kunne delta på dette. Jeg fikk kontakt med mennesker fra mange steder, med brennende troende, både messianske jøder og kristne, sammen dro vi ut for å elske mennesker med kraften av evangeliet! Takk og lov! Herren lever! Gud er god. Herren lever! 

Sterkt var det og å høre undervisningen fra Todd White, tolket til hebraisk også! En utrolig sterk velsignelse! 

Vitnesbyrd

Jeg teamet opp med Nicole og Kelly, fra Texas, Dallas. Vi hadde det veldig kjekt sammen, de var deltagerene på Lifestyle Christianuty Israel tur. De var omtrent 28 år og 27 år. Vi hadde det veldig trivelig sammen. 
Jeg tolket for de på hebraisk, det gikk veldig bra, samt at jeg fikk lært de litt av kulturen 

Den jødiske mannen som fikk hørt om Messias

Vi fikk delt om Jesus, Guds kjærlighet, Yeshua, gitt 20 shekel, drikke og bedt for mannen for velsignelse. Samt at jeg delte til han om budskapet om frelse, som jeg da håper gikk inn på et vis. Mannen var mottakelig og følte seg sett og elsket, vi filmet også noe av hendelsen med mobilen, så det var kult! 😃 Nicole delte også med han om Yeshua og jeg tolket.

-Kvinnen med gips ….
Vi fikk velsignet en kvinne som satt med gips, vi ba for henne, hun kjente seg styrket og oppmuntret tror jeg. Hun følte seg elsket da vi fortalte at vi om reisende, at vi elsket Israel og menneskene her.

-Pizza resturanten

Vi spiste pizza på en resturang, det var franske jøder der. Der tolket jeg og vi delte noen kunnskapsord og profetiske ord til mannen som jobbet der. Han het Mordekai, da fikk Nicole profetiske ord om ham tufira Mordekai i skriften, som da var til veldig velsignelse for denne mannen. Det var svært oppmuntrende og styrkende for han. Han hadde tårer i øynene, Nicole fikk og kunnskapsord om at han hadde vondt i skuldrene sine, dermed fikk vi bedt for det også, det var fint! Sønnen hans var der og og vi fikk gitt han noen profetiske ord. Da Texas jentene spurte om de kunne be for Mordekai, sa han ja, men da Nicole tilbød å ta han i hånden, sa han nei, og rygget bak. Og det er siden de er ortodokse og ikke skal ta en kvinne i hånden.

-Kvinnen ved pizza resturanten….

Vi tok kontakt med kvinnen på siden av oss, vi fikk ord til henne, hun ble svært oppmuntret, vi gav henne profetiske ord og ba for henne i Yeshua sitt navn.Hun hadde en sønn som lærte på Yeshiva.

-Damen, som tigget. ….

En kvinne tigget, vi snakket med henne, med å fortelle om at vi kom med kjærlighet, vi elsket Israel, vi elsket det jødiske folket. Denne kvinnen hoppet bak i det Nicole nevnte navnet Jesus, og da hun nevnte navnet Yeshua, rygget kvinnen bak da også. Det var interessant å se reaksjonen.

Shake og Guds kraft

Vi gikk i lengre tid, da på leting etter sted der vi kunne drikke granat-eple juice. Vi fant stedet og det var oppmuntrende, vi satt oss ned i ledelsen av å være ledet. Så kom det en gruppe og satte seg rett ved vår side, vi fikk da god kontakt med denne gruppen, vi snakket med de og de var hyggelige. Jeg sa til de som kom» Hei, jeg har med disse fra Texas, de har åndelige gaver og kan se ting, og de ser helbredelser»
Da fikk vi kontakt med gruppen og det endte med at vi fikk profetert over dem, og bedt for 2 av de. Den ene var ei Israelsk, etiopisk jødisk jente i alder av en 24 år, hun var åpen, hun hadde bestevenner som var messianske jøder, da fikk i sådd inn i henne såkorn. Jeg fikk også delt med henne mitt vitnesbyrd, og jeg tror virkelig at det var oppmuntrende og styrkende for henne, at hun kjente Herrens nærhet og fred da dette skjedde, takk og lov, priset være Herren! 
Den andre jenta der, var en arabisk, muslimsk, palestinsk sekulær araber, hun så faktisk mer israelsk ut, fikk da bedt for henne også. Nicole og Kelly ba for henne på avstand og hun kjente en fysisk berøvelse av Jesus. 
På slutten snakket vi mer med henne og hun sa at hun skulle invitere Jesus til å møte henne, gi han en sjanse.
Vi fikk forkynt evangeliet for gjengen, der både Nicole og Kelly delte sine sterke vitnesbyrd. Nicole delte også om hvordan Herren hadde satt henne fri fra å være så og si lam etter bilulykke og til å være avhengelige av lykke piller, menn og verden, til å bli fri i Messias. Det var veldig sterkt og hun delte om korset, og synd og Jesus. Det var kanon. 

På gata med evangelisten Doddo

Jeg fikk teamet opp med Doddo, jeg kjente at jeg skulle gå lit med han for å lære av hans stil. Det var fantastisk, hvordan han fungerte, han går opp til folk og spør om han kan be for dem om de har tydelige plager, samt at han spør om han kan stille folk et spørsmål, så sier han videre, visste dere at Yeshua Hai, jeg har møtt en person som har endret mitt liv, det er så utrolig mektig hvordan han tok risk. Av å være med han følte jeg selv en vekst i meg, og i de rundt meg. Det var mektig og til veldig oppmuntring. Til Guds ære kan en si. Takk og lov. Herren er god:)!
 
Jeg følte meg som en nær bror av Doddo, så god Connection som jeg kjente at vi hadde. Han er are så herlig. Han går i menigheten Tiferet Yeshua, det er kult! Vi fikk en skikkelig god kontakt. Han ville gjerne gjøre ting fast med meg. Samt at han inviterte meg til å overnatte hos han i Tel Aviv, og han inviterte meg til kome til Tiferet Yeshua, det er var og veldig kult.

-5 avvisninger, og hvordan gå fram. 
Doddo, tok kontakt slikt jeg gjør i Norge, han gikk til ortodokse, rabbinere, muslimske og andre og delte åpenlyst for de om Messias. Det var sterkt å se, han begynt med å fortelle at han hadde et spørsmål. Eller han bare gikk til folk og sa høyt» Hei, har du hørt at Jesus lever»
Hei har di hørt om personen som har forandret mitt liv. Hei har du hørt om personen som Gud sendte, sin sønn. Har du hørt om personen som er lammet, Messias, utsendt fra Gud. Der Gud sendte en del av seg selv til verden. Osv!

-Demon utdrivelse på kjøpesenteret….
I det vi begynte, hadde Doddo en kompis, denne kompisen slet med demoner, vi ba for han, som om det var det mest nattligere, i det vi ba i tunger, begynte personen å manifestere demoner, og det skikkelig høyt, han ristet og kjente det i magen sa han. Han hylte sør høyt og brølte at folk snudde seg, både security, og andre så på oss, tenker at mer enn 20 hadde oss i fokus, det var nesten litt flaut, men det var herlig. Det er jo så bibelsk hvordan Jesus kastet ut demoner daglig dit han dro og virket med Herrens kraft.
Gutten som hørte på. 
En gutt i 20 årene overhørte oss snakke med rabbineren og han var interessert i høre om mer. Vi delte for han, både jeg og Doddo og vår tredje venn. Da vi fortalte om oppfyllelse av loven, om nåden. At vi ikke trengte å oppfylle 613 bud daglig for å være rettferdige, så syns han vi var late. Han syns vi hadde en for enkel vei. Det sys jeg var interessant. Men han var åpen til å sjekke ut mer, gav han en bok om Messias som frelser også fikk jeg og delt litt, og da kjente jeg en sterk flyt i det jeg delte på hebraisk, det var herlig! Merket at jeg vokste svært med å gå med Doddo på gata, sånn her og der!
Jeg fikk så mye av å gå sammen med Doddo, det var utrolig, å se den frimodigheten han hadde, var helt Villt for meg. Han fungerte så mektig i Herrens salvelse, helt unikt. Og da se noen som berger seg slikt, gir meg håp til å tørre å kjøre på mer. Jeg kan lære meg noen flere profetier uten att, la oss si at jeg kan 7 profetier uten att, så er det helt konge!
 
Doddo har tidligere bodd 7 år i Huston Texas, der møtte han Gud, de 2 siste årene har han vært i Israel. For en herlig Guds mann! Halleluja!:):)
-De 2 muslimske guttene…
Jeg og doddo, tok kontakt med en gutt, jeg tenkte han var jøde, men han het Mohammed, så han ar muslim. Han snakket godt hebraisk, han hadde ikke noe smerter i kroppen, men både jeg og Dodge fikk talt til han evangeliet på hebraisk, med Adam og Eva, synd, det å komme til Gud, dommen, at en skal treffe Gud en gang, stå framfor han. Samt Yeshua, frelseren, evig liv. De hadde litt dårlig tid, men vi fikk raskt bedt for denne mannen og en kompis han hadde. Vi ba kjapt for de. Kompisen som var en truck sjåfør i 20-årene, han plages med hodepinen

Rabbineren som hørte på oss 
Helt utrolig, da Doddo stoppet en rabbiner, og snakket med han om Jasja 63, om synd, samt om Messias som skal komme, om Hva Jasaja 63 er, samt offer, at vi trenger et offerlam. Det utrolige er at rabbineren var med på alt som vi sa. Rabbineren var med på alt og nikket til at alt var riktig. Og da vi snakket om Messias, at det var Yeshua, da nikket og rabbineren, det var og utrolig. Så spurte Doddo, meg midt i samtalen om hva jeg tenkte om Messias. Jeg kjente at jeg fikk en god flyt til å dele, jeg fikk da delt om Messias at jeg trodde det ar Messias for 2000 år siden, Yehsua, at alle trenger en frelser. At hedninger da kan komme til Gud, det samme kan jøder, gjennom Messias.

Flere vitnesbyrd

Dansken får hørt om hvordan jeg møtte Jesus 
Jeg var ute og gikk, kjente jeg skulle gå en tur innom Abrahams hostel i Jerusalem. Jeg satt der og hvilte i lobbyen, jeg la merke til en mann som satt der, jeg gikk og sa «hei» til han. Denne mannen, var arkeolog, han var ikke troende, men jeg fikk en god samtale med han. Han var fra Danmark, men snakket hebraisk og kunne mye bibelske saker og fakta. Jeg delte med han mitt vitnesbyrd av å være en Messiansk troende jøde. Han lyttet til det, jeg spurte om han hadde vondt i ryggen? Det hadde han ikke, men han hadde infeksjon i benet sitt. Jeg fikk lov til å be for det. Jeg ba for det på hebraisk, norsk og engelsk. Han kjente noe varme, men han var en del skeptisk, samtidig som han var åpen. Han håpet på å kunne bli risk så han kunne gå uten betennelse i hælen.

Risken ved benken med den arabiske gutten… 
Jeg gikk, men jeg gikk nedover gaten i Ben Yehuda street, så jeg en arabisk gutt som satt på en benk. Jeg gir til han og sa at jeg ba for mennesker, samt at jeg trodde på Jesus og at jeg elsket muslimer og arabere og han svarte, - takk, det gjør jeg også. Like før jeg skulle hilse på han og høre hva han het, hørte jeg navnet «Mohammed» i mitt indre, men jeg sa ikke noe. Og da jeg hilste på han, het han faktisk Mohammed. Han ønsket i ikke forbønn, men jeg tok i alle fall en risk.

Helbredelser ved Damaskus porten med Pablo….
Jeg fikk kontakt med en broder fra Tsjekkia, som het Paulo. Vi gikk sammen for å velsigne mennesker jeg han og han. Vi bestemte oss for å dra til Damaskus porten. Dit hvor Paulus, skulle forfølge troende. Vi gikk ned dit og vi tok risk, med å be for mennesker. Agendaen vår var kjærlighet, å kunne forløe Guds rikes kjærlighet. Paulo hadde et kunnskapsord, om at noen skulle hete Jonny og ha en syk søster. Han spurte rundt der. Og flere arabere i markedet kjente til en som het Jonny og som hadde en søster, hun hadde tidligere vært syk. Da Paulo fikk telefon nummeret for å ringe, så spurte han etter Jonny men personen sa han ikke het det. Kan hende han var redd for han visste ikke hvem som ringte.

Mirakler i Damaskus. 
Vi gikk langs markedstedet, der er det hundrevis av muslimer rundt oss. Vi så en mann som sto der ved en trapp. Han solgte saker. Vi spurte om vi kunne be for han, han var åpen for forbønn. Vi sa til han at vi trodde på Jesus og at vi elsket arabere og muslimer, deretter fikk vi delt med han evangeliet og fortalt om Jesus. Det kom en annen muslim og snakket imot oss og delte om koranen mens vi samtalet med denne mannen.
Mannen vi delte evangleit for, hadde en nakkeskade, som han hadde de 4,5 siste årene med smerte. PÅ en skala fra 1-10. Lå smerten på en 6. Det var mektig å få lov til å be for han. Vi ba først 2 ganger og det kjentes litt bedre, men ikke bra nok. Vi ba også en tredje gang for han.
Mannen satt pris på at vi fortalte han om Jesus, han ønsket å kunne ha en relasjon til Gud, men han var ikke en praktiserende muslim.
Etter samtalen, ønsket han å invitere oss på en kaffe, vi sa ja. Vi fulgte han til en markedsbutikk. I det han skulle skaffe oss kaffe, ble han halbredet. Nakken ble god, han var helt sjokkert. Han vitnet om det til en 5 mennesker rundt seg, plutselig kom det to personer til som ønsket forbønn, en for skulderen sin og en annen for ryggen sin. Vi ba for menneskene.

Jeg selv, ble veldig rørt av å se at denne mannen ble helbredet i nakken sin! Wow, tenkte jeg bare, jeg felte tårer av glede. Jeg var så takknemlig for det som skjedde. Gud er i sannhet god! Han gjør så mye godt, og det overalt dit vi går. Vår eneste agende var å så Guds kjærlighet til mennesker. Hvem kan krangle mot en helbredelse. Et mirakel sier mer enn 1000 ord. Takk og lov! Dette var spennende. Rundt oss var det og inngjerde israelsk politi menn med maskingevær, for å bevare freden, dette var et farligere strøk. Herlig å kunne velsigne mennesker rundt en.

Vi fikk også bedt for andre som ønsket forbønn, det var mektig. Utrolig herlig å kunne være med å velsigne andre. Vi fikk også bedt og delt med andre som vi møttes på veien!

Jeg møtte på arabere som hatet Israel, en hadde vært i fengsel i 20 år, I Israel. Jeg vet ikke hva han har gjort, jeg fikk nr hans osv. Han gav meg det om jeg ønsket at han skulle vise meg rundt.

Det kristne hovedkvartalet ved Damakus gate…
Jeg ba lenge om hvilken gruppe jeg skulle bli med på gata, så møtte jeg på en herlig gruppe, med en som het Anthony og Melissa fra Texas, vi valgte å gå sammen. Vi gikk med en gruppe på  seks personer. På veien møtte vi noen nordmenn, som vi også fikk bedt for og velsignet, vi iivniterte de på møte på kvelden. Vi møtte også på noen svensker, det var også svært trivelig å treffe på dem. Gud er god! Det skjer mye godt dit en går!

Vi gikk nedover mot gamle byen, for å dra ned til Damaskus porten, men vi kom ikke så langt, vi endte opp i en arabisk/muslimsk/kristen hovedkvartal ved gamle byen. Vi gikk inn i sjappene og velsignet eigne og ba for dem. I det vi gir forbi en butikk, hørte jeg navnet «Sammy», jeg spurte de i området om hvem Sammy er. Det viste seg at  Sammy, var den som hadde den første sjappa. Vi gikk så noen meter tilbake for å finne han, idet vi kommer til sjappa og spør etter Sammy, så kom han ut av en bil, han hadde vært på en kjøretur. Sammy var en muskuløs mann, han var sterk, han var også en kristen. Men han hadde det vanskelig og lengtet etter å komme til himmelen sa han. Vi fikk så bedt for han, velsignet han, oppmuntret og styrket han. Vi profeterte over han, og vi fikk ord om at han hadde en sønn, som han ba for. Sammen ba vi også om velsignelse for sønnen hans. Denne mannen ble utrolig oppmuntret og styrket, han ble så glad. Og takket oss så mye for at vi kom og ba for han, jeg fortalte at det var Herren som hadde ledet oss.

Senere fikk vi bygd en god kontakt sammen, vi ble godt kjent og hadde det trivelig sammen. Vi spiste mat i gamle byen og gledet oss over hva Herren gjør og hadde gjort. På veien tilbake, fikk vi bedt for flere. Og ei til på teamet vårt, ei fra Finland, delte evangeliet med noen turister, hun delte på en utrolig fin måte om Jesus, det rørte ved de som hørte det!:)…

De fra India…. 
Jeg gikk med min venn Anthhony, vi møtte på 2 personer fra India. De var Hinduer. Anthony snakket med de en 10 minutter, mens vi gikk sammen. I det vi kom til et gangfelt, inviterte han meg til samtalen. Vi fikk så bedet for menneskene. Deretter spurte jeg om noen hadde vondt noen steder. Den ene hinduen hadde vondt i nakken sin, på en skala ifra 1-10. Var skalaen av smerte på en 6. Etter å bedt for han, ble han helbredet.
Da fortalte den andre mannen at han hadde vondt i ryggen. På en skala ifra 1-10. Lå den på en 5. Vi ba for han, jeg fikk den ene hinduen som var blitt helbredet til å være med å be. Og vedkommende ble helbredet.
Jeg fortalte de og delte om evangeliet, de hadde aldri hørt det budskapet på den måten før, om det å ha en personlig relasjon med Jesus. Etter å ha delt med dem, spurte jeg om de ønsket å invitere Jesus som herre inn i sitt liv. De sa ja til de og de inviterte Jesus til å komme inn til sitt liv.

Dette var veldig oppmuntrende og gledelig, det å kunne nå ut til de. Etter på ba jeg om at de skulle føle Den Hellige Ånds kraft og de fik så kjenne Guds kraft og salvelse på hendene sine. Det ble en trivelig samtale. Vi fikk sådd inn i de noe, som kan hjelpe dem på veien. Og det handler om at om vi alle troende sår, så vil andre vanne og Gud vil gi vekst.

Daniel og Tom når mennesker i det gamle Jerusalem.
Siste dagen, møtte jeg på Tom, som bor i Lillestrøm, vi gir sammen for å se om vi kunne se Jesus gjøre noe spennende gjennom oss, vi ønsket å velsigne mennesker. Det som er spesielt med Tom, er at han snakker arabisk, siden han har jobbet med misjon i Tunisia. Vi dro ned til an sjappe. Da Tom begynte å snakke arabisk, ble vi invitert inn til andre etasjen i det bygget, der fikk vi te, og gode samtaler med eieren. Tom delte på arabisk om at vi hadde vært på møter, samt at vi hadde sett helbreder på gater og steder. Eieren var en godt voksen mann og han hadde sin sønn med seg. De begynte plutselig å be i retning Mekka, de la seg på en matte for å be, mens vi satt der. Vi kjente at vi var et lys på dette stedet, vi ba inni oss og vi fikk også velsignet disse høyt, for å be for deg. Vi proklamerte at de skulle vende seg til livets Guds, til Elohim. Det tror jeg var til oppmuntring og styrke for de. For meg var et interessant, å kunne komme så tett på menneskene der. Det var trivelig og spennende! Gud er god. Alle ære til Herren.
Nordmenn får høre evangeliet i Israel 
Jeg hadde noe hastverk med å komme tilbake, for jeg skulle ta bussen til Ashdod, mens vi gikk ut fra gamlebyen, snakket noen norsk til meg, det var to yngre folk som var på reise til Israel, for første gang. De hadde nettopp kommet. Jeg tenkte at de kanskje kjente meg fra YouTube eller noe, jeg fikk god kontakt med de, og det var veldig fint å connecte med å samtale osv. Jeg fikk delt vitnesbyrdet mitt til han. De het Aslak og Thea. Jeg fikk delt vitnesbyrdet mitt, det tror jeg var til oppmuntring, glede og styrke for dem. Samt at jeg fikk anbefalt dem om Beth Norvegia, så de visste om den muligheten om de ønsket å bo der. Det var riktig trivelig å connecte med de.
Venter på bussen
Mens Tom og jeg sto utenfor Abrahams Hostel og ventet på bussen som aldri kom. Sto vi rett ved utgangen av Abrahams Hostel, der mange turister er på besøk. Og bak oss hører vi noen som sier, unnskyld meg, så lot vi han gå forbi. Tom får kontakt med han. Det var en person i 20 årene, han så veldig jødisk ut. I samtalen, fortalte jeg at vi hadde vært her og bedt for mennesker. Vedkommende fortalte: «Wow, jeg ble en troende for 2 dager siden, jeg ble sterkt møtt av Den Hellige Ånd». I det han sa dette, skjønte jeg at det var den gutten som hadde vitnet på møte, og falt i bakken av Guds kraft og ligget nede under talen til Robby Dowkins. Jeg fikk så kontakt med han, vi connected godt sammen og han ville gjerne holde kontakten. Han skulle være her i Israel sånn til Mai, så han sa, vær så snill, hold kontakten med meg:). Så det kjenner jeg er viktig.
Tom og jeg så på hverandre, og vi skjønte hva skulle liksom oddsen være for at vi skulle treffe på denne karen akkurat da og snakke med han. Vi skjønte at dette var Gud!

Vitnesbyrd, jeg hørte, men ikke selv var med på:

5 muslimer ble frelst.
Idag har jeg hatt med min søster i Herren med på gata. vi hadde med en gjeng. Vi dro til et sted, der muslimer var og vi de som drev med narkotika. Vi kom til stedet.
Vi dro til Damaskus gate, folka bruker narkotika der. Jeg hadde tidligere brukt narkotika og det var 6 muslimer som tok imot Yeshua idag. På det stedet han selv brukte narkotika og var bundet.

Jeg endte opp med å bo i et muslimsk strøk, der ble vi ledet til de som brukte narkotika. Jeg så en mann som hadde smerter i beinet sitt, han ble helbredet og begynte å gå.
Vi så en personen som hadde tumor og var deprimert, vi kastet ut denne depresjons ånd og litt etter begynte han å smile og han gav sitt liv til Herren.
Vi hadde det nye testamente med oss, vi gav dem det og de ble møtt.. vi holdt hender i en sirkel. De ba frelsesbønn og ønsket bibler, De ønsket og å komme til menighet.

Vi ba for Jack som satt i rullestol, han var ikke en troende, vi fikk velsignet han. Han skulle opereres, osv. Smerten gikk ned fra 9 helt til 0. Han kunne stå i en lengre tid uten å kjenne smerter.
Vi fortalte han om kjærligheten av Yeshua. Han akseptere Yeshua der på plassen.

I går ba vi for noen idet vi forlot shoppingstedet. Dave hadde et kunnskapsord om ryggen hennes. På den tredje gangen ble hun helbredet. Hun eier restauranten Sima og ønsket å spandere mat på oss.

Vi var i gamlebyen, vi så en gruppe som forlot moskeen. Vi fikk kunnskapsord til en om gangen hadde vondt i knærne sine. Vi ba for han og det ene beinet som var kortere vokste ut. Denne mannen reiste seg og kjente øyeblikkelig at smerten forlot. De spurt rosa i hva slags navn gjør dere dette? Han som ba sa i Yeshua sitt navn. Deretter ble det åpning til å be for flere.

Noen ungdommer, nådde ut på gaten
De var troende israelere, de mottok et bilde av å dra til 'gaten- Ben Yuda, så hadde de ledetråder, blomster og de lette etter ledetråder..
Vi lette etter mennesker og ba for mennesker på veien.
Så satt vi oss ned og så ei som satt alene. Vi så at de var vakre. En jente hadde vondt i ryggen, ba for henne og vi delte om hvem Yeshua er.
Denne jenta sa, jeg vil kjenne henne.
Vi innså at smerten var åndelig, vi ba for henne og vi kjente regndråper, tror det var et tegn.

Denne jenta åpnet opp og delte med oss historier. Hun hadde ikke glede, når vi ba fikk hun glede. Hun åpnet seg opp og delte saker med oss. Det var en velsignelse.
Mens hun snakket kjente hun en frihet.
Denne jenta spurte om hvordan vi ungdommer hadde funnet Yeshua.
Vi delte med henne hvordan vi hadde kommet til tro. Hun hørte på Todd White, etter alterkallet, Så denne jenta at hun gjerne ville bli kjent med Yeshua. Tidligere hadde hun bedt om at Gud måtte sende henne venner.

Ronny som nådde ut, som vant over menneskefrykt og fikk se en jøde, velge å følge Yeshua
Jeg hetter Ronny, jeg er veldig beskjeden og syns det er vanskelig å ta kontakt med mennesker. Jeg ba til Herren om ledelse og da kom det yngre mennesker til han for en undersøkelse. Jeg fikk bedt for 2 mennesker som ikke trodde på Gud.

Her er det 50% av videregående elever tror ikke på Gud. Men at de gjerne tror på kjærlighet.

Denne jøldiske mannen som ble funnet på gaten deler:
For ti år siden hadde jeg et møte med Den Hellige Ånd, siden da har jeg kjent at jeg har dratt lengre og lengre boet fra Gud. Jeg møtte Ronny her på gaten og følte Den Hellige Ånd på gaten, som jeg ikke har gjort på ti år.
Guds kjærlighet har virket i meg de siste 2 ukene. Budskapet jeg har, er at Gud er kjærlighet.

Norsk huset

Vi overnattet på Bet Norvegia, det var utrolig fint å kunne sove der. Her var det nordmenn, vi hadde norsk frokost og det var svært godt. Vi delte en andakt på morgenen og hadde tid sammen. Det var til velsignelse vil jeg si. Trenger du overnatting på reisen til Israel, vil jeg anbefale Beth Norvegia. Det er et kjempested å kunne bo på. En virkelig velsingelse.

Det er det norske karmel institutet som eier det, dette kan virkelig anbefales om du skal på ferie og trenger et sted å være. Så er dette et virkelig flott sted å kunne dra til. For overnatting er det kun 200 shekkel pr natt. Og det samme gjelder for dobbeltrom. 

Facebook Comments