Jeg kom med dette flyet, mest fargerike flyet-ever! Fantastisk!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Jeg flydde fra Stord, etter å ha hatt noen fortreffelige dager der borte. Å være med Frank og Kristin var helt nydelig! Guds gjorde så meget meget mye, om du ikke har sett live stream videoene fra den møteuken, så anbefaler jeg deg å gjøre det! Det skjedde så utrolige mektige gjerninger som Jesus gjorde med sin kraft! Dette gjorde Jesus fordi han er god og han er i godt i humør. Han er god hele tiden og han ønsker å forløse sin kraft på en herlig måte! Han er i super godt humør! Verdens beste! Halleluja! 

Først kom jeg inn døren, og fikk stelt meg litt. godt var det. plutselig dukker Luke opp:) herlig var det å se han her.
Etter det dro jeg innom Ungdomsmøte, der var de spente. flere gledet seg til jeg skulle komme.

Så kjent jeg ledelsen på å gå ned til hovedsalen, der var det flere som jeg har som venner på facebook og andre som følger meg, fint å få snakket med de. Artig var det å høre de siterte fra det jeg har delt på stream tidligere.

Midt i samtalen, dukker Inger Hanevold fram. Hun fortalte at det hadde strømmet fram tilbakemeldinger etter at jeg hadde vært med på programmet med Veronica Sandaker tidligere denne måneden.

Mens jeg sto der, kom Inger tilbake. Hun sa: - Daniel!, bli med meg, kan du ikke bli med på sendingen med Visjon Sverige? jeg tenkte tja hvorfor ikke. Så ble jeg med på dette! Jeg gjorde dette spontant, enkelt og greit. Fulgte etter Inger og havnet der på det svenske studio rommet.

Det var spennende å komme dit, jeg kjente i meg at dette var gledelig. fint var det og å se Merzek igjen. Han hadde jo tidligere invitert meg til å være med på dette her og slikt. Så da ble det til at jeg ble med:)!

Luke sa til meg" I didn't expect that you would be here. I said, we'll neither did I.

Der inne på studio delte vi spontant. jeg kjørte på og jeg la om til svorsk. Jeg trur det det må ha vært utrolig artig for det svenske folket å høre svorsk! haha. det tror jeg må ha vært fantastisk!

•Kjørte på med på sendingen og delte om både helbredelse & frelse. Jeg tror det kun vær til stor oppmuntring for mange!

15181281_10153889570230706_1316974436968518260_n
15181207_10153889570120706_3518189135226162405_n
Ungdoms-møtet.
 
-Jeg hadde gledet meg lenge til å tale på Visjon Power. glad ble jeg da de fortalte at ungdommene hadde store forventinger til at jeg skulle komme.
 
-Lovsangen var fin og oppmuntrende, kjente hvordan Guds kraft kom til med sitt nærvær. det var utrolig godt! gøy var det også:)!
 
Så inviterte de meg fram til å dele, jeg våknet til liv fra der jeg lå og soaket:
 
Jeg tok en risk og profetere over de som kom. jeg, hadde noen navn skrevet ned og delte det. av 6 navn, traff jeg på 2 personer, den ene var tilstede, den andre var ikke der.
 
Kunnskapsord
Kalte så ut kunnskapsord for helbredelse, flere responderte og ble helbredet.
• Ei kvinne ble god i ryggen sin.
• En mann opplevde helbredelse som strømmet inn i nakken sin.
• en gutt ble helbredet fra betennelse i tåa. og det var via et Kunnskapsord som jeg delte.
 
• en ungdom, hadde smerter i hånda, i det de rundt han ba, strømmet Guds kraft inn i arma og han kjente en intens prikking som kom og han ble helbredet.
 
• en gutt ble sterkt berørt under forbønn og gråt mektig.
 
Firetunnel
Jeg satte så i gang en firetunnel, det hadde de ikke hatt før. de gikk gjennom, vi la henda på dem og ba og Guds kraft strømme til. utrolig gøy. jeg kunne se hvordan ungdommene frydet seg i det de gikk gjennom.
 
Blant de som kom var en familie, deres to sønner la jeg godt merke til. de var så sulte. de hadde lengtet og lengtet etter dette emnet på fredag. jeg merket hvordan Himmelen kom ned over dem med sin kraft idet de ble bedt for. Det var fantastisk.
 
Jeg fikk og høre at flere av disse ungdommene, hadde fult meg på Facebook, sett på love stream og fulgt med på møtene på facebook. utrolig artig at jeg fikk nå inn til de! Det var herlig ! halellujha
 
Konklusjon: 
Denne ungdomsgjengen var fantastisk. De var så sultne og lengtende etter Guds kraft. Det var fantastisk å vitne til hvordan dere lengsel bare dro ned himmelen. Jeg tror Gud har veldig mye å gi dem, han ønsker å fylle de opp med sin kraft og godhet og det til et nytt nivå, i Yeshua sitt navn:)!
 
Skattejakt
Jeg hadde hørt rykter om skattejakt på onsdag, men visste ikke helt. Og nå ble det annonsert, meget offentlig at det ble skattejakt klokken 12.00 i Drammen. vi skal da møte på Starbucks. Herlig tenker jeg:)!
15311464_10153898120080706_498917325_o