I dag var dagen for skattejakt, for å dra ut og vise Guds kjærlighet til mennesker.
Vi møttes i sentrum og dro til en kafee, ved Bragernes torg.
Dette ble pioneering, målet for meg var å vise mennesker Guds kjærlighet, samt aktivere de som kom til å bevege seg i området av skattejakt og bønn for syke.
jeg tok god tid og delte med de om de basice verdiene i skattejakt. i kjerneverdiene av det. vi fylte inn ledetråder og det var utrolig hvordan Gud gav flere av oss like kunnskapsord.
Så holdt vi i henda og ba. vi inviterte DHÅ til å komme med sin kraft. sterk var salvelsen av Guds kraft i det vi kjente at atmosfæren forandret seg. Vi ble fylt med Den Hellige Ånd og med glede. vi lo og ble salige i Den Hellige Ånd. jeg kunne selv merke en kraft som strømmet gjennom oss med Guds nærvær. det var utrolig sterkt. Herren kom med sin kraft og salvelse.
 
Ved gruppeinndeling, kjent jeg i første runde at jeg skulle ta med Mathias, Mia Emilie & Malene. Så dro vi sammen ut for å finne mennesker som vi kunne velsigne. Det både var og er sterkt. Vi visste at Gud skulle bruke oss.

Første stopp Vivo
Mathias hadde bok på skattekartet sitt, vi dro innom vivo Drammen. Der fikk vi oppmuntrer og tatt kontakt med Heidi Kransberg. Det var svært hyggelig og oppmuntrende:)!

Kvinnen med krykker

I det vi gikk ut døren la vi merke riller en kvinne over 40, på krykker. jeg tok så insj, for å vise ungdommene med eksempel hvordan vi kunne ta kontakt. jeg sa til henne:" Hei, ser du bruker krykker, hva har skjedd? kvinnen forklarte så at hun hadde trukket over. Hun var åpen for forbønn og sa at hun trodde på det. da ble det til at 2 av de på gruppen ba for henne for helbredelse. dette var den første kvinnen som vi ba for.

Juletreet

I det vi var inne på kjøpesenteret, torget vest, så jeg en mann som sto med noe gult på seg. jeg hadde tidligere tenkt på noen kledd i gult. sant at han sto framfor et lysende juletre. et av mine ledetråder, var juletrelys. vi gikk så til han og tok kontakt. jeg fortalte at vi bruker på skattejakt. han var åpen for forbønn og vi ba så for skuldra hans, det var en av ledetrådene som en av oss hadde på lista. han kunne ikke merke noe øyeblikkelig bedring, men var takknemlige for at vi hadde det for ham.

Mannen sa til oss at vi måtte be for en kvinne som sto på andre siden av treet. hun solgte leddprodukter og da var han sikler på at hun kunne trenge noe helbredelse. Må si det er gøy når andre skatter leder oss videre til neste skatt.

Kvinnen som ville finne ut av Jesus

Jeg tok en liten debrief med teamet og vi beste oss for å dra til henne. Vi tok kontakt med henne med at vi forklarte at vi var på skattejakt. Dette var helt okei for henne med hun syns det var trivelig å bli funnet på en skattejakt. Denne kvinnen hadde prolaps og noe betennelse i hoften. Vi endte opp med å be for henne, hun satte seg på en benk. jeg prøvde å måle bein lengden, men det var vanskelig å se hvilket bein som var kortere, hun hadde jo og et bein kortere hadde hun sagt.
Ungdommene la henda på skuldra og rygene hennes og de ba i Jesu navn. Kvinnen kjente ikke en øyeblikkelig bedring, men var takknemlige for at vi ba.

Jeg spurte Mathias om han hadde en oppmuntring til henne. han sa:' jeg vil si at Gud ser deg og Jesus elsker deg'. det var lett å legge merke til hvordan disse ordene jorde en impact på henne. Til slutt spurte jeg om hun var kristen ? Hun sa hun var i søken, hun var en troende,men ville gå grading inn i læren for å virkelig forstå dette. hun skulle ta noe master studie i teologi eller noe slikt. så hun ville tro på Jesus ut ifra av å sjekke dette nært og grundig, istedenfor å tro direkte på foreldrenes tro. Hun ville blant annet studere Egostin,samt andre kirkeledere.

Jeg sa til henne, wow, her er du og vil finne ut av Jesus. så kommer vi og forteller at du er en skatt elsket av Gud, at han ser deg og elsker deg. Det må jo bety noe, sa jeg met glimt i øyet. Ja, sa hun. det var veldig fint og spesielt.
Så ønsket hun oss lykke til. jeg kunne og høre idet vi gikk forbi henne at hun sa til en ved standen sin' nå har jeg fått forbønn'.

Kvinnen i rødt
Utenfor kjøpesenteret tok vi kontakt med ei kvinne som hadde rød jakke. Mia-Emilie på 14 sa til meg, Daniel - jeg har rød jakke. jeg tok kontakt med henne. denne kvinnen røkte og og hun var over 70 år. Et av ledetrådene på skattekartet var røyk. kvinnen hadde vondt i knærne, men ønsket ikke forbønn. Hun syntes vi var flinke som gikk rundt å ba for mennesker. jeg forsikret henne om at virke tilhørte noe sekt, men at vi hadde vanlig kirketro.

Over gangfeltet
Vi dro så videre ut av torget vest og over gangfeltet. Malene på gruppe sa, er det noen som har gangfelt som ledetråd? Jeg synes det var morsomt at hun spurte om det. vi var såpass dypt i ledetrådene at vi fulgte med alle omgivelsene rundt oss.

Kiwi
Vi gikk videre, Malene, hadde kiwi som ledetråd. vi gikk så inn til butikken. Der inne utfordret jeg Mathias til å si til ei kvinne. 'JESUS elsker deg'. Mathias tok utfordringen på en sprakende hånd og løp til denne kvinnen, som da opprinnelig var afrikaner hun ble både glad og sa at hun var en kristen. Jeg syntes at dette var en bra risk utført av Mathias.

De tre kvinnene
Jeg møtte og vitnet for 3 kvinner fra Italia, Frankrike og et annet land som var på besøk her i Drammen. jeg fortalte de om lov og glede. at kirken er et gledes hus, ikke kjedelig, men en fest av glede i Den Hellige ÅND. jeg tror det gav dem noe å tenke på. jeg delt på engelsk med de, jeg kjente da en salvelse for å dele på engelsk.

Vi gikk og det var et lite musikkstykke av frelsesarmeen i forbindelse med juletenning, vi snakket med litt mennesker og teamet tok flere risk. vi ble til og med avvist av flere, men det gjorde ikke noe. vi var kun på jakt etter å spre Guds kjærlighet og da er det alltid slik at noen ikke vil ta imot det vi kommer med:).

Teamskiftet
Vi møtte så det andre teamet, de hadde på denne tiden ikke helt fått de gjennombruddet i å se helbredelser på gaten, dermed byttet vi team og jeg tok de tre andre ut videre Kirsti, Sander og Josva.
Vi gikk så mot Starbucks siden vi hadde det som ledetråd.

Ungdomsgjeng ble helbredet
Rett utenfor Starbucks gikk vi forbi en stor ungdomsgjeng. Jeg ropte etter de: Har dere lyst til å være med på skattejakt? Vi leter etter skattene våre. Disse var åpne og besto av både jenter og gutter, de fortalte eog at de var med i kristen sang kor. jeg leste for de ledetrådene som vi hadde på kartet. Vi fikk så be for flere av de. 2 av dem hadde knesmerter og ei hadde vondt i ankelen. av en skala fra 1-10, lå det på en 4-5. Vi ba så for de. Jeg fikk de på teamet til å be og de ble aktivisert. jeg sa til de, bare gjenta etter meg, I Jesu navn smerte forsvinn, bli helbredet i Jesu navn. Så skulle de til å teste det ut og ja, de ble alle helbredet. De takket oss for det! Vi ga så en applaus til Jesus!

Gjengen som ba for hverandre:
Vi gikk så videre, Jeg gikk sammen med Josva Hanevold, vi så etter om det var noen skatter vi kunne finne og be for. Vi gikk inn på et av kjøpesentrene, der gikk vi forbi en liten gjeng. jeg stoppet dem. jeg tipper de var omtrent 17 år gamle, de var 3 jenter og en gutt. Jeg spurte om de hadde 1 minutt, det hadde de, jeg fikk så forklart de at jeg var på skattejakt. Ho ene hadde vondt i det ene kneet sitt. Jeg spurte om vi kunne be for det. Hun sa først at det gikk bra uten, men da jeg sa at det er bare en kjapp bønn, gikk hun med på det. jeg fikk så venninnen hennes til å legge sin hånd på kneet hennes for å be. Hun gjentok etter meg det jeg sa. da jeg spurte hun vi ba for om hvordan det kjentes ut i knærne, sa hun at det var bedre. Tidligere var smerteskalaen på en 4, så gikk det ned til 3. De andre vennene sa til henne, nei nå får du gi deg! Jeg ønsket de en fin dag videre.

Konklusjon
Du verden, det endte opp med at vi har på skattejakt i mer enn 5 timer, vi endte kvelden med å spise god mat på subway. Gjengen var fornøyde og motiverte. Gud hadde virket gjennom dem. De hadde fått spredt Guds kjærlighet rundt seg, på en mektig måte. Dette ble herlig og var det! Jeg kunne absolutt se en forskjell i dem i forhold til i går i dag! Noe har skjedd med de.

Til ettertanke

Er du en disippel av Jesus ? Er du det i tittel eller gjerning? Vitner du om Jesus ? Ber du for syke ? demonstrer du Guds kraft ? Vell, jeg vil si at dette er viktig. Det er så mange kristne som ikke lever Jesus-livet. jeg ønsker å kalle deg inn til et nytt nivå. et nytt nivå i å søke Gud, i å vandre på hans veier! bli en ordets gjøres, og ikke bare en hører! Vær et forbilde ! Flyt i salvelsen, gå i Guds kraft!