Da har det vært en trivelig dag 22 april, jeg begynte dagen med å sitte på altanen og jobbe noe i adobe. Jeg ser fram mot å lære meg å bruke mer av adobe-programvarene. Det er jo så mye en kan gjøre og da åpnes mulighetene enda mer.

Nå er der full sommer i Tønsberg, det er varmt og solen har kommet for å bli! Jeg tok på meg shorts, sandaler og en casual, sports-shorte. Jeg våknet dagen med å bli invitert på en grilling hjemme og Dag Øyvind og Ingunn. Det virket hyggelig å jeg takket ja.

Jeg satt på noen gode folk som hentet meg fra tog-stasjonen. Det var veldig fint hos Dag Øyvind, det er tydelig at Gud har virkelig velsignet dem med et fantastisk hus, som både brukes til bønn og livsstil. Det var hyggelig å bli kjent med flere kristne i området. Som en “new in town”, så er det godt å se hva som beveger seg og hvem som lever! Det er så mange gode mennesker!

Vi hadde en kjempetrivelig tid sammen og været var kanon, men jeg kjente hvordan jeg begynte å fryse mer og mer, da jeg hadde lite klær på meg. Heldigvis fikk jeg en liten dyne.

Vi snakket om mye spennende, flere delte sine vitnesbyrd om hvordan de ble frelst og hvordan de hadde fått dåen i Den Hellige Ånd med å tale i tunger. Jeg syns det var veldig fasinerende og oppmuntrene.

Det var godt å være sammen med likesinnende som elsker Jesus! Det er jo han som er i sentrum av alle ting! Så dette ble en herlig tid! Jeg var der nesten til 10, så det ble en god 5-timers besøk! 🙂.

Til slutt fikk jeg være med på en prøve-tur med tesla. Det var kjempe-artig og veldig oppmuntrende! Likte det godt! 🙂.

Facebook Comments