20160726_201404

Vi møttes sammen igjen! Lise, Vibeke, Jonas og Miguel! Vi ønsket å bare bruke tid sammen for å se hva som kunne skje ut ifra det. Vi hadde en herlig frokost sammen der vi koste oss veldig.Vi hadde lovsang der Miguel sang og priste vår Herre. Deretter så vi noen trosløftende filmer som var oppmuntrende, sterke og givende. 

Shawn Bolz – på Sidroth. Han har fått en ekstrem sterk profetisk gave som er så utrolig reell og krafig.  

Deretter så vi filmen: ”The Last Reformation”. Filmen var sterkere enn jeg trodde, jeg hadde hørt mye bra om den, men den tok virkelig helt av ! Det var syykt sterkt! Det var så rått å se hvordan Jesus bevegde seg med sin kraft gjennom de troende! Mye av filmen er lik den stilen jeg og mine venner gjør tjeneste på. Bare at disse her har et veldig sterkt fokus på dåpen, utdrivelse av demoner og bekjennelse av synd. Alle disse er bibelske og fine verdier som en kan ta med seg videre!

Vi alle ble giret av å dra ut på gata for å be for mennesker etter at vi så videoen. Dermed tok vi turen til brygga i Tønsberg, vi hadde med oss vårt klassiske helbredelse skilt:

Ut for å demonstrere Guds kraft:

Healing on the street! Praying for people in Tønsberg

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Vi begynte å be for mennesker som vi møtte på! Det var sterkt! Vi møtte på bra mange! Og dermed bestemte vi oss for å lage en Facebook Live video av hendelsene på gata. Dette for å inspirere andre! Vi fikk tilbakemelding av at flere tusen hadde fått det med seg!

https://youtu.be/u1ekQwNMItQ

Vibeke vitner om dagen, Hva Jesus har gjort.

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Dette var både Vilde og Lise Kristoffersen sin aller første gang på gata. Ingen av dem hadde tidligere vært med på å be for mennesker på gata. Og for å gjøre det enda mer spennende og heftig, kjørte vi i gang med ”Facebook Live”. Med Facebook Live, fikk vi muligheten til å dele opplevelsen med flere hundere andre seere. Disse fikk så erfart og vitnet Guds godhet og kraft gjennom det overnaturlige som skjedde.

I Facebook Live videoen, kan en se hvordan vi med frimodighet tar kontakt med mennesker på gaten. Vi får vitnet til mange om Guds gjerninger og om Hans suverene godhet! Jeg tror absolutt at dette gav og var med på å gi gode og sterke inntrykk av Guds rike.

Vibeke, som selv aldri hadde vært med på noe slikt, syntes det var heftig og inspirerende! Hun lærte veldig mye gjennom dette og det var lærerikt for henne! Hun fikk mye ut av det!

#sushigonewild #fun #Tønsberg # workout

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Herlig  tid  

 

Utrolig kjekt å få brukt tid med både Jonas og Miguel! 2 flotte brødre som jeg setter stor pris på!