Jenna møter Jesus
Mens jeg var i området rundt Denton, ved Dallas, dro vi inn til T-mobile, siden jeg trengte et amerikansk simkort. Etter å ha fått hjelp av betjeningen, tok jeg en risk og sa høyt: Er det noen her som har smerter i kroppen og som trenger helbredelse?” Vell, da så kvinnen med navnet Jenna på meg med store øyne, og hun spurte om jeg var en kristen, og jeg sa, ja det er jeg og jeg ber for syke. Da åpnet hun seg opp for forbønn, selv om hun var på jobb. Og der mens hun stoi arbeidsklær kom Guds kraft over henne og hun gråt. Hun gråt og klarte ikke å stoppe. Mens dette pågikk, fikk jeg kunnskapsord om at det var noe som hadde med moren henne å gjøre, det stemte og hun ble så møtt. Kunder kom inn og så henne hulkgråte, men vi brydde oss ikke, for vi visste at Gud gjorde et stort verk i henne.

Jeg traff Jenna 4 dager senere på en kafee/ resturang, Der fortalte hun meg sin historie om hva Gud har gjort i livet hennes og om hennes lengsel for mer og om hvordan møtet på T-mobile hadde en livsforvandlende impact på henne.
Jeg vitnet videre for henne og delte om mitt vitnesbyrd om hvordan Gud har berørt meg med sin kraft og frelst og utrustet meg til tjeneste. Jeg spurte henne om hun ønsket å møte den Hellige Ånd. Hun var døpt i vann fra før, men hun hadde ikke mottat Den Hellige Ånd gave enda. Mens vi satt der, visste jeg at Gud ville komme over henne med sin kraft og sin herlighet.

Jenna, holdt hun hendene sine, og vi ønsket Den Hellige Ånd velkommen. Og Ånden kom mektig over henne, hun fikk en av de sterkeste møtene med Gud som hun noensinne har hatt. Og dette skjedde på en kafee. Den Hellig Ånd kom over Jenna og hun ristet i Guds kraft, hun gråt og gråt, gledestårer i det, Den Hellige Ånd fylt henne opp med sin kraft. Hun mottak tungetale og talte i tunger. Hun kjente en kraft som kom over henne, og hun erfarte frihet. Mens vi satt der, kunne jeg vitne at Gud kom og tok over møtet. Jeg ble plutselig at tilskuer. Der jeg fikk se Herrens verk, om hvordan Han virket i og gjennom henne.

Mens vi sitter der, kom Den Hellige Ånd og gav henne bilder og visjoner der hun så seg selv om liten, hun fikk se hvordan Gud har holdt sin hånd over henne. Plutselig taler Jesus til henne og hun ser at Han holder henne i hånden og forteller henne hvor høyt elsket hun er. Hun blir forvandlet i dette møtet med Gud. Og slikt varte det i over 60 minutter. Jeg bare satt der og så på hvordan Gud virket i henne med sin kraft. Jeg visste at hun aldri kom til å bli den samme igjen.

Etter hendelsen tok jeg henne med ut på gata for å aktivisere henne til å be for syke og vitne for mennesker. Vi fikk tok kontakt med mer enn 10 mennesker og det var mektig å se hvordan Gud virket i henne med sin kraft. Hun hadde nå fått et møte med Gud som ingen kunne ta i ifra henne! Og jeg vet at hun kommer til å fortsette med å leve slikt for Jesus i tiden som kommer! Hun kommer til å være et ild-vitne for Herren.

Selv hadde jeg gledestårer av hvordan Guds transformerte livet hennes! Dette skjedde ved at jeg tok en risk offentlig på tele-butikken og spurte om noen ønsket forbønn! Gud er i sannhet god!

Jesus på kjøpesenteret,
Jeg var på kjøpesenteret i byen, jeg gikk rundt og ba for mennesker i Preston. Jeg fikk mer enn 8 avslag, men til slutt fikk jeg bedt for noen som opplevde helbredelse.
En kvinne hadde et bein kortere enn det andre og det vokste ut ved forbønn.

Jeg møtte på en ungdomsgjeng som satt og spiste is, jeg fortalte om at jeg var fra Norge. Så spurte jeg de, om de ønsket forbønn, om de hadde noe smerter i kroppen sin. En gutt i 12-årsalderen fortalte at han hadde smerter i ankelen sin. Jeg fikk da, de rundt han til å be for han og han ble helbredet. Ungdommene ba for han, først gikk smertene ned fra 5 til 1, så fra 1 til 0. Noe slikt hadde de aldri sett før! Mektig var det å kunne være med å betjene de med Guds godhet. Ungdommene var kristne fra før og gikk i kirke.

Dat jeg har funnet ut av Texas er at det, er en spennende by. De fleste her, tror på Gud og mange går i kriken. Texas er bibelbetet i USA. Til og med Todd White bor i Texas, Dallas.
Jeg koser med her og skal være her fram til 5 Juli. Jeg gav Gud 8 dager her i Texas, slikt at han kunne bruke meg i USA til å nå de han ønsker. Jeg merker at Gud leder meg skritt for skritt.