I den siste e-mailen fortalte jeg om Jenna, om hva Gud hadde gjort i livet hennes etter at jeg fikk bedt for henne på T-mobile. Om du ikke har lest den mailen, "klikk her” for å lese om Jenna’s møte med Jesus.

Videre har det skjedd herlige saker med Jenna:
Noen dager senere, dro vi innom butikken der Jenna jobbet, på T-mobile, der inviterte vi henne til å komme til McKinney på søndagsmøte. Den søndagen, var jeg gjest-taler. Stor var gleden da jeg så at Jenna kom på møtet. Denne gangen hadde hun med seg kjæresten sin Andrew. Vi ba for Andrew på møtet. I det jeg ba for han, spurte jeg om han var døpt i vann. Det var han ikke og det ønsket han å bli. Da siden jeg bare hadde noen få timer igjen til jeg skulle reise til Norge, inviterte jeg han til å komme på besøk der jeg bodde for å bli døpt. Dagen etter klokken 8 på morgenen, kom Andrew og Jenna. Andrew ble da døpt i vann og han ble også fylt med Den Hellige Ånds kraft. Dette var mektig.

Jeg syns det er helt vidunderlig hvordan Gud har kommet med sin kraft så mektig over Jenna og Andrew. Utrolig herlig har det vært å være med på hele prosessen med å kunne følge de opp. Det hele begynte jo med at jeg tok en risk på T-mobile, så endte det opp med alt dette. 
Videre ønsker de å ha mer kontakt, gleder meg til å være med å utruste de gjennom nettet selv om jeg er her i Norge! Det blir spennende å se ringvirkningene videre i livet deres! 
Grunnen til at jeg deler om dette er for at Gud skal ha æren og for å kunne inspirere deg til å gjøre det samme. Når du treffer på mennesker som ønsker forbønn og slikt, kan du invitere de til en kaffe, deretter dele mer om Guds rike, dåp, dåp i Den Hellige Ånd, forbønn for syke og det å være påkoblet Gud. 
Gud har kalt oss all til å gå ut og gjøre all folkeslag til Hans disipler. Det er det mandatet vi har fått. Det er den kallelsen Gud inviterer oss til å være med på! Halleluja! Dette er så herlig! Gud er god! Og Han ønsker å bruke deg til å utbre sitt rike på en mektig måte! 

Powerful update from Texas

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Amazing time ministering in Texas...

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Møte på Tabernacle church

https://www.youtube.com/watch?v=gqHQwKMq1P8&feature=youtu.be