Vi var en gjeng som hadde stand utifra “helbredelsesrom” fra Tønsberg frikirke. Vi hadde en fin tid sammen, der vi søkte Herren, vi ba og inviterte Herren til å være sammen med oss. Ellers var det over andre 60 utstillere tilstede som presenterte sine greier.

 

Vi presenterte Jesus, veien hjem til Far. Vi delte om Guds kraft, snakket om korset og evig liv. Vi merket at vi fikk sådd mye. Vi var svært synlige og mange kom til oss for å få betjening, vi snakket inn i folks liv, der vi profeterte over dem. Det var sterkt å se hvordan Guds rike gikk fremover på det feltet. 
Vi ba spesielt mye for folk som hadde vondt i mage, nakke og rygg. Flere som hadde bein kortere enn det andre opplevde at beinet vokste ut da vi ba. Det var mektig å vitne til det. Å kunne kjenne til Guds kraft er det sterkeste som er. Herren er virksom, stor og mektig. Å tjene Ham er stort! 
Vi fikk også bedt for flere som inviterte Jesus til å bli sin personlig Herre i livet. Vi fikk også delt ut bibler og forklart evangeliet. Flere fikk kjenne på Guds kraft, en fikk til og med se et sterkt hvitt lys da vi ba. 
Her har jeg delt vitnesbyrd med dere om hva Gud har gjort, se gjerne gjennom videoene her og la dere bli inspirert til å gjøre det samme. Jeg kjenner selv at dette her gav meg smak til at jeg ønsker å være med på flere messer for å fortelle mennesker om Jesus. 
Vi kunne virkelig føle Herrens kraft over oss, så takk så mye for alle som har bedt. Vær med å be om beskyttelse over de som i har betjent, om at det vbi har sådd skal falle inn i god jord. Der mennesker får vandret i Herrens frihet og kraft.

Vitnesbyrd og oppdatering fra Lørdag 23 Februar på messen

Vitnesbyrd og oppdatering fra Søndag 24 Februar på messen