Det har skjedd så mye sterkt den siste uken at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Men jeg vil også takke deg så mye for at du ber for tjenesten Kingdom Lifestyle og for meg. Det er ny tid i dette land. Det er en åpenhet som aldri før. Jesus snakker om at høsten er moden, men at arbeiderne er få. Å hvilken behov det er for at Guds folk skal få vandre inn i Guds kraft og gjerninger. Marken er moden! Høsten er moden!

Jeg skriver her med ærefrykt over det verket som Herren gjør idag blant de unge på gatene. Nå sist tirsdag 5 mars var jeg vitne til noe helt utrolig. Jeg dro på en tur med Levi Jensen, som har mange følgere på YouTube og vil dro til Horten. Han hadde sagt at han skulle komme til torget. Da vi ankom torget, krydde det av ungdommer som kom. De kom for å høre oss.

Sammen med Levi Jensen dro vi ut av kafeen og ut i Torget. Omtrent 200 ungdommer dukket opp. Vi fikk forkynt evangeliet for dem. Det var kjempesterkt. Levi Jensen, delte veldig tydelig om veien til frelse. Det var helt rått! Jeg fikk delt mitt vitnesbyrd. Og der  ba mange av disse ungdommene frelsesbønn midt på gaten! Og vi ba videre og flere ble helbredet og fikk opplevd Guds godhet. 

Senere møttes vi sammen på kafee og omtrent 7 ungdommer ønsket oppfølging! Det er jo helt fantastisk! Tenk at Gud virker slikt! Jeg satt igjen med et “wow” Tenk at vi fikk be til frelse med så mange midt på torget! Det var vekkelsesluft! Haleluja!

Jeg ønsker å gjøre ære på evangelisten" Levi Jensen” og det han står i! Mens jeg var med han så ledet han over 8 mennesker til Jesus på tlf, ungdommer ringer og ønsker hele tiden å bli frelst! Jeg er veldig takknemlig for det Gud gjør idag igjennom Levi! 

Jeg anbefaler deg å se videoene som vi filmet. Disse videoene har til sammen nådd 8000 mennesker! Det er så bra! Evangeliet om Jesus skal ut og mennesker skal bli frelst! Du må bare ta en titt og se hva som skjedde! Det er så stort!

Her filmer vi Livestreamen ifra YouTubve fra Levi Jensen sin YouTube kanal. Der må du gjerne abonnere:) Dette er en veldig sterk video. 

Her filmer vi Livestreamen ifra Facebook Live. Denne videoen er veldig sterk og oppmuntrende. 

Her tar vi en liten oppdatering om det som skjedde og litt om det Herren gjorde:). Samt at vi forteller litt om hva vi på forhånd skal gjøre:) 

View this post on Instagram

Meetup I Horten

A post shared by Levi Jensen (@levijensen2970) on