Den Israelske ambassadøren. 
Jeg fikk vært gjest på TV Visjon Norge 14 mars. Programlederen var Trine Hansen. Hun var svært dyktig og dette ble veldig bra og til sterk oppmuntring. Samtidig som at jeg var gjest, var også den israleske ambassadøren der. Jeg fikk spørsmålet om å tolke ham på direkten og sa ja til det. Da tolket jeg ifra Hebraisk til Norsk. Dette var til oppmuntring for mange seere og for ham. Han fikk da uttrykt seg på hebraisk. Han fortalte at dette var første gangen på 33 år, at noen land han kom til for å stille opp på intervju, hadde hebraisk tolk. Så dette satte han veldig pris på!

Senere på sendingen var jeg selv gjest på Visjon Norge, her delte jeg om viktigheten av å stå opp med Israel idag. Samt viktigheten av å søke Guds rike, være et vitne i hverdagen og dele evangeliet med andre mennesker rundt oss.