Jeg kjente gleden i det å skulle ut på gata for å bygge opp mennesker. Jeg så fram mot det å treffe både Daniel og Levi. Jeg gledet meg til å se Herrens verk i aksjon! Vi kjørte sammen, mens vi talte i tunger og priste Gud. Vi kjente hvordan gleden i Herren fylte oss med en sånn ekstrem kraft av frihet, glede og nåde! Vi kjente at Herren styrket oss. Så var vi klare for aksjon! 
Vi fant frem til skolen i Holmestrand og stilte oss i området. Klokken var da 14.30 og elevene strømmet ut. Mange ropte “glory” og “halleluja” ifra vinduene og de gledet seg sterkt av vårt komme. Plutselig var vi omringet av over 100 elever. Vi fikk da muligheten til å dele om Jesus og vi fortalte om meetup-en som vi skulle ha. Dette gledet oss voldsomt og vi så virkelig fram mot øyeblikket vi skulle ha med Herren! Dette var en veldig god og oppmuntrende øyeblikk! Vi gledet oss i Herren over dette! 
Så var vi nede i sentrum ved Holmestrand. Rundt 50 personer fant oss. Så delte vi om Jesus, vi delte evangeliet og vi fikk bedt for flere. Det var veldig flott å høre hvordan Levi delte evangeliet med de som kom og samtidig høre om hvordan folket opplevde det. 
Svært mange opplevde dette her svært godt, mange kjente en veldig glede av det å komme, mange tok bildet og det var en hyggelig tid. 
Da vi gikk sammen, var det helt utrolig å se hvordan mennesker ble  både møtt, oppmuntret og styrket da de så oss. Ungdommer ropte glory og halleujha da vi gikk forbi dem på gaten på leting etter et sted å spise.
Plutselig hørte vi en kranfører som ropte til oss ifra kranen sin. Han ropte “Levi” - Er det deg? Dette var trolig nok en person som pleide å se på Levi og følge med ham. Så det var veldig bra! Gud er god. 
Ellers spurte jeg flere av ungdommene om de pleide å følge med på videoene i gruppen” Jeg elsker Jesus” og ja det gjorde de. De pleide å følge med der, så det var oppmuntrende å høre det! 
Jeg tenker med dette at mye skal skje i vårt land! Vi skal få lov til å se mye gjennombrudd, vi skal få se Guds kraft bli forløst rundt om dit vi drar! Vi skal få lov til å gjøre disipler og det skal bli svært mektig. Takk og lov, Jesus Lever! Halleluja! 🙂 
Facebook Comments