Noen dager er det viktig å trene! Idag var jeg på treningssenter! Fint å være der og pumpe litt jern! Hurra! Spiser man riktig, trener og lever sunt, så vil det på sikt gi veldig gode resultater!  I tenårene mine var jeg svært aktiv i trening! Jeg er også utdannet svømmetrener! Så for mange år tilbake hadde jeg en gjeng med svømme-disipler! En av de ble faktisk frelst og lever radikalt for Gud i dag og bor i Bergen! Det er kult å tenke på!  Men ja, det gav meg mye trening til å faktisk også drive på med det jeg gjør i dag! Så det er både fint og spennende! Gud er god! 

Jeg hadde en avtale å treffe Torunn, hun ønsket å lære mer om video! Her fikk jeg coachet henne i å lage video! Hun ble faktisk veldig flink og jeg gleder meg til å se videre video som hun ønsker å lage. Det tror jeg kan bli veldig gøy å se!