Hollywood:

Vi dro til Hollywood for å erfare litt av stemningen der! Vell det var heftig. Jeg har forsåvdt vært der 7 eller 9 ganger før, men det er alltid spennende og herlig å komme tilbake dit. Det er så utrolig mange spennende mennesker å treffe på. Mange gateselgere, gateopptredere der blant annet. Det er en velsignelse å møte på disse menneskene. Mulighetene for å be for mennesker er nokså uenendelige.

Sightseeing tur i Hollywood. Vi dro rundt og så kjendisene ved Beverly Hills. Meget morsomt og artig! Good times. Selv om en er rik og tror en har alt, er en faktisk fattig uten Jesus. Det er Jesus som gjør en rik, ikke hva en eier eller har! Men Han og rikdommen i Gud. Da vi kjørte rundt og fikk se alle de svære husene til kjendisene, tenkte jeg med meg selv at ”Åj, wow”, Tenk hva Jesus har for oss i Himmelen. Tenk på alt som venter oss der! Tenk på alle velsignelsene som har for oss, som han ønsker å gi oss! Vi som tror på Guds barn! Det er uendelig mye skal jeg fortelle deg! Mer enn vi kan ane og tenke oss! Så å se alle disse crazy husene til Bruno Mars, Kathy Perrie, Justin Bieber osv. Er bare en liten liten, smak av hva som venter en i Himmelen. Tenk at Jesus sier at steller i stand et sted for oss. Et sted der vi kan bo, et sted der vi kan bo! En bolig som er vår!
Det er det jeg Daniel Haddal sikter etter. Det er det huset jeg skal ha i Himmelen som er min bolig. Der er mitt hjem, identitet, skatt og trygghet. Her på jorden er jeg på gjennomreise for å vinne mennesker til Himmelen .For å være et vitne, for å kunne vitne om Faderens gjerninger til de rundt meg! Ved å gi ut til andre mennesker det Herren har for dem! Å, hadde vi bare kjent til alle de mange Herrens planer som Gud har for oss! Hvor vi skulle ha prioritert livet annerledes! Hvor mer glade hadde vi ikke vært da! Om det var slikt! Og slikt kan vi få det og vi blir å få det når den dagen kommer! Priset være Herren!

En selger ble helbredet i ankelen sin:

Her deler denne gatemusikanten om helbredelsen som hadde skjedd han.

Jente helbredet ei i hånden
Vi gikk på walk of fame. Der så vi ei jente med gips rundt hånden hennes. Andre spurte om han kunne be for henne. Hun var åpen for det. Han ba for henne 3 ganger. Etter å ha bedt tre ganger var alle smertene hennes borte. Jesus hadde helbredet henne! Her kan en se video av helbredelsen:

Vi gikk nedover i gaten der ved Walk of Fame, vi gikk til det populære området utenfor en resturang der de har merker av kjendiser på gaten. Der de har stått osv. Tidligere har jeg sett mennesker blir møtt av Jesus der, så det var gøy å prøve dette igjen. Andre tok kontakt med Thinka Bell, som hun kalte seg. Han ba for henne og hun ble berørt og ville gjerne holde kontakten og treffe oss flere ganger.
Så møtt vi på catwoman. I begynnelsen virket hun negativ, men så åpnet hun seg opp da hun skjønte at vi var troende som ba for mennesker. Det endte med at Andre ba for henne og hun ble berørt og svært møtt! Hun delte med oss om hvor mye hun elsket Jesus! Jeg fikk også profetert over henne og talt liv over henne på flere felt. Det berørt henne på en sterk måte! Hun følte seg elsket av Herren! Jeg fortalt henne at hun har en nydelig stemme og at Gud vil velsigne hennes i lovsang. Akkurat dette hadde hun , men hun vill ikke bruke stemmen sin og 2 dager før vi traff henne, gav hadde hun sagt til Gud at hun gjerne ville synge for han. Og Her kommer jeg og bekrefter det for henne!.

I ettertid vokste og beinet hennes ut og hun ble helbredet i ryggen. Dette skjedde i Hollywood, Tinka Bell, satt og vitnet til denne helbredelsen hun også! Wow, dette er så mektig! Alt det gode som Jesus gjør! Alle de gode gjerningene hans. Denne kvinnen gråt og sa videre, familien min vet ikke om at jeg jobber som catwomen, videre med tårer sa hun, jeg vil tjene Jesus. Jeg elsker han! Jeg vil bli radikal for han!
I ettertid har hun skrevet til meg flere ganger om hvor takknemlig hun er for det som skjedde om at Jesus hadde helbredet henne! Dette gjorde noe med henne!

Personlig, gjorde dette noe med hjertet mitt og, jeg fikk plutselig et kall til Hollywood og kjente i Ånden min at Yes, hit må vi ta med team! Hit må vi ta med mennesker som vi kan aktivere! Der de kan bære på Guds dynamiske kraft! Dette er på Herrens hjerte! I framtiden vil jeg ta med team til Hollywood. Vi kan så kle oss ut som Moses og Elia, gå rundt der ved walk of fame og helbrede syke! Halleluja! Takk Jesus .