Da var oppholdet i Sør-Norge over, da tenker jeg å dra videre til Tønsberg. Det er noe med det å dra videre etter å ha vært på så flott sted. 

Jeg fikk den fantastiske frokost-servering som var helt nydelig. Jeg ble så velsigna av maten som jeg fikk her. Det var kjempe godt og en veldig velsignelse, jeg koste meg masse.  

Så fikk jeg denne flotte denne flotte genseren i gave. Helt nydelig, for en utrolig fin generøs gave! Så verdifull og velsignet for å få denne! 

Jeg fikk reist med ruter, det gikk heldigvis fin på bussreisen. Det var en 2 etasjes buss. Jeg kom av i Sandefjord for å bytte buss og da skulle jeg visst da en lokal buss, men jeg holdt på å hoppe inn i nettbussen som skulle til tilbake til Kristiansand, så glad for at jeg klarte å hoppe av bussen. Da berget jeg meg heldigvis! ?

Jeg kom hjem på kvelden og fikk noen fine timer før jeg gikk å la meg for å sove!:). 

Gud er god!