Tommy ble helbredet fra plattfot

Helbredet fra plattfot! Jesus gave Tommy new arches! - På Nytt Liv Sunnhordland! Sammen med fantastiske Frank Gunnar Håvik. Frank, som er pastor i menigheten, kjente at Gud skulle gjøre noe spesielt på kvelden! Derfor la ha til rette for at vi skulle være åpne for Den Hellige Ånd ledelse!

I kveld satt vi sammen og spiste taco! Tommy kom så og satte seg ved siden av meg, han spurte om jeg kunne be for synet hans. Han hadde grå stær på øynene. Jeg ba en enkel bønn for han, og overraset sier han, jeg ser, jeg ser Jeg kan lese detaljer jeg ikke kunne før.
Glad be jeg av å høre det og mens vi spiste is, la jeg hånden min på skuldren hans, jeg kjente bare at jeg skulle gjøre det. 3 minutter etterpå sier Tommy:” Det brenner, det brenner i beina mine, han kjente at det nesten gjorde vondt nede ved hælen sin. Så tok han av seg skoene, han kjente at noe skjedde. Tommy forteller, jeg har plattfot, jeg har plattfot, nå får jeg bue!!! Det skjer noe! Så tar han av seg skoene og sannelig der har han fått nye buer, det begynte i det små og utvidet seg mer. Han kjente at det brente! Og det brente mer! Plutselig fikk han 2 helt nydelige fine buer! Jesus helbredet han! Og dette skjedde altså uten av vi ba for han for det. Jesus visste at Tommy trengte dette!

Senere på kvelden fortsatte Jesus med å hlelbrede Tommy! Nakken ble fin, smertene i halebeinet forsvant, ryggen rettet seg opp! Smerter rundt omkring i kroppen forsvant! Jesus gav Tommy en fiks! Halleluja!

Ellers følg med på Tommy! Han er ukentlig på TV 2, med programmet https://www.facebook.com/tvinternorge/videos/10153458278472614/?pnref=story