Skattejakt-trening:

Hvorfor dra ut på skattejakt? Er det bibelsk?

 

Skattejakt-trening

Liten rollespill i forbindelse med skattejakt og det å dra ut!

skattejakt - rapport

I dag sendte vi gjengen ut på gata for å be for syke! Først hadde vi skattejakt undervisning: 
- se her! 
Vi sendte ut en 7 team ut på gaten rundt omkring Stord! Utrolig herlig å høre hvordan folk ble oppmuntret av på gaten! Jeg var veldig stolt over gjengen som tok risk rundt omkring! Veldig oppbyggelig og oppmuntrende å både se og høre det! Herlig altså! 
Selv dro jeg med Frank og Kristin! Vi opplevde å bli avvist flere gang! Mange var de på gata. 
Først tok jeg kontakt på Amfi, det var en mann som jeg så hadde vondt i ryggen. Han gikk sammen med trolig sin kjæreste og jeg kunne se at hun hadde et bein kortere enn det andre. Jeg tok kontakt med de og spurte om denne mannen hadde vondt i sin rygg og ja det hadde han. Han hadde vondt i ryggen sin. 
Forbønn ved Esso. 
Vi dro til Esso, Kristin hadde det som ledetråd på skattekartet sitt! Kristin fortalte kvinnen bak kassen at Gud var glad i henne! Dette var sterkt og oppmuntrende for henne! Hun ble glad!:) Så fikk hun en lapp om invitasjon til samtale på kvelden. Hung hengte denne lappen opp framfor kassen sin! Tydelig at hun ble berørt! 
Ellers kjekt å gå på gaten! Fikk be for ei kvinne på krykker, gitt inn på HM, der var hun og tok kontakt, fortalte og henne at Jesus elsket henne og så henne! Det ble bra! Halleluja:)! 
 
De andre teamene delte om sterke saker! Alt i alt fikk vi delt med mer enn 100 mennesker på gaten rundt om! Mange fikk et møte med Gud! Flere hadde blitt berørt! Samt Tommy hadde møtt mange!

Tommy ble helbredet fra plattfot

Helbredet fra plattfot! Jesus gave Tommy new arches! - På Nytt Liv Sunnhordland! Sammen med fantastiske Frank Gunnar Håvik. Frank, som er pastor i menigheten, kjente at Gud skulle gjøre noe spesielt på kvelden! Derfor la ha til rette for at vi skulle være åpne for Den Hellige Ånd ledelse!

I kveld satt vi sammen og spiste taco! Tommy kom så og satte seg ved siden av meg, han spurte om jeg kunne be for synet hans. Han hadde grå stær på øynene. Jeg ba en enkel bønn for han, og overraset sier han, jeg ser, jeg ser Jeg kan lese detaljer jeg ikke kunne før.
Glad be jeg av å høre det og mens vi spiste is, la jeg hånden min på skuldren hans, jeg kjente bare at jeg skulle gjøre det. 3 minutter etterpå sier Tommy:” Det brenner, det brenner i beina mine, han kjente at det nesten gjorde vondt nede ved hælen sin. Så tok han av seg skoene, han kjente at noe skjedde. Tommy forteller, jeg har plattfot, jeg har plattfot, nå får jeg bue!!! Det skjer noe! Så tar han av seg skoene og sannelig der har han fått nye buer, det begynte i det små og utvidet seg mer. Han kjente at det brente! Og det brente mer! Plutselig fikk han 2 helt nydelige fine buer! Jesus helbredet han! Og dette skjedde altså uten av vi ba for han for det. Jesus visste at Tommy trengte dette!

Senere på kvelden fortsatte Jesus med å hlelbrede Tommy! Nakken ble fin, smertene i halebeinet forsvant, ryggen rettet seg opp! Smerter rundt omkring i kroppen forsvant! Jesus gav Tommy en fiks! Halleluja!

Ellers følg med på Tommy! Han er ukentlig på TV 2, med programmet https://www.facebook.com/tvinternorge/videos/10153458278472614/?pnref=story