SommerOase 2018, var en fantastisk velsignelse. Det var fint å se denne levende tilbedelsen og lengselen som mennesker hadde etter Gud. Etter å møte og erfare Ham på dypepet! Mange fikk sterke Gudsmøter og bønnesvar. Utrolig herlig hvordan Herren virket i folks liv!  Lovsangen var herlig og en kunne merke Guds fred over stevnet. Man kunne faktisk kjenne Herrens nærhet over hele området. 

Alltid trivelig å treffe på Terje Liverød og høre fra ham. Så oppmuntrende å se det livet han lever og tjensten som han står i rundt om i Afrika og Tønsberg. Her sammen med Anna og Betty

Jeg fikk æren av å skrive om Oase for Norge Idag. Ønsker du å lese om hva som skjedde på stevnet så klikk på linken får å kunne lese artikkelen. Jeg tror det kan være svært oppmuntrende for deg min venn! 

Her deler jeg ifra en video litt som stemningen på stedet og hva som skjedde første kvelden! Denne her kan være oppmuntrende! 

Å høre Leif Hetland er fantastisk og oppmuntrende! Leif er en vekkelsesbærer fra Haugesund som reiser verden rundt med evangeliet og som står i mer enn 20 vekkelser! Herren bruker han sterkt. 

Klikk på videoen for å se klippet