Dagen etter denne flotte bursdagen kjente jeg på en dyp fred og takknemlighet. Da var det en nyt tid i en ny alder, til å innta nytt land og nye høyder. Jeg kjente et håp som kom over meg for å se muligheter og ikke tenke på saker som har vært eller fortiden, men å se på framtiden og tiden som Herren vil vise i sin nåde! 

Vennene mine som overnattet hos meg, spurte plutselig ut i det blå, om jeg ville være med til Kristiansand. Tanken hadde ikke streifet meg, men nå fikk jeg en tanke, på at det er ikke feil å dra dit. Jeg kastet lodd og loddet landet på å dra til sørover. 

Vi kjørte sammen og vi hadde en kjempefin biltur og det gikk så kjapt at da vi kom til Kristiansand, tenkte jeg at det var 2 timer igjen. Vi lyttet til denne lovsangen også, albumet med Halve Thycat – Garden of Peace. Det er bare så utrolig fint og oppmuntrende album. Så styrkende, givende og fint! Gud er god! Man merker en sånn sterk hvilende fred om som kommer over en og det er godt og til velsignelse.

Vi gikk en tur ved tre-stien der det er så mange trær. Disse trærne har lilla blader og det sies at de er fra Japan. >Veldig fine. 
Her fikk jeg en gaven fra Elisabeth, spent og glad for å få den! 

Vi dro innom bønnens hus, der møtte jeg Olaf, pappaen til Martin Røe, så koselig å treffe på han. Ble skikkelig overrasket på å treffe han der ved Bønnens Hus. Han inviterte meg til å bli med til Lillesand og jeg sa ja til det. Kjente en indre ledelse på at det var fint å være med på det. Så det gjorde jeg! Utrolig vakkert å se rundt i Lillesand. Olaf og Marit bor på et slikt nydelig sted redd ved sjøen! 

Olaf og Marit er foreldrene til min gode venn og partner in “Harvest time” Martin Røe. Martin har skrytt så mye om dette stedet og jeg var svært takknemlig for å kunne oppleve det og være der selv. Det var godt og oppmuntrende, kjenner en friskhet av å være her! 

Vi spiste mat og jeg fikk servert reker og kjøttdeig med ris. Veldig godt. Maten var godt marinert og krydret. Kyllingmannen koste seg og det var et hyggelig måltid med masse glede og gode samtaler. 

På kvelden spiste vi nydelig Desert med herlig bønn og samtale, om du lurer på oppskriften, ta kontakt. Er sikker på at Marit kan tenke seg å dele det!

Jeg koser meg her og tenker på at Gud er god. Lillesand er en skikkelig herlig perle!