Dette var en fin dag, der jeg var innom ulike treningsentrer, siden jeg er ute etter et godt sted å trene på, så var det fint å sjekke ut de ulike mulighetene i byen. Jeg var da med Astrid, og vi tok turen sammen og var da både innom senteret Level og cross fit i Tønsberg. 
Det var fint å vandre rundt for å sjekke ut hva slags alternativer som kan passe en best. Jeg endte opp med å lande på Cross fit, kjente meg mest fristet til å prøve den stilen. Folka der virket veldig hyggelige. Og treningen er såpass tøff at det gir resultater. 

9 mai – På heftig trening

Denne natten her, slet jeg noe med å sove. Jeg sovnet ikke før veldig sent og våknet 08.00 for å gjøre meg klar til trening. Jeg var da invitert til å trene på Cross-fit gym i Tønsberg. Jeg har tidligere hørt mye om Cross-fit og treningen som utføres der. Der det er snakk om at det er mer sosialt enn et vanlig trenings-senter og har mer fokus på oppfølging og sosial trening. 
Siden jeg faktisk til tider er svært utadvendt, så tenkte jeg at det kunne vært veldig kjekt, så da bestemte jeg meg for å dra dit på cross-fit trening. Og det gikk utrolig bra. Jeg ble tatt godt i mot og jeg var med på gruppe-treningen, da vi trente både lår, armer, og hadde hetgit intervall trening. Med 6 sett, med 30 sek utførelse og 30 sek pause.  Det var både gøy og veldig utfordrende, men jeg kjente at jeg koste meg og ble godt tatt imot. De som trente der var svært hyggelige og god-hjertet. Og en kunne sa at de hadde en veldig omsorg for andre. Så jeg betente meg for å trene der og kjente at det var ledelsen! Så da blir det det skikkelig ordnings på treningen og det er viktig, viktig å trene for å kunne holde selg i form. 
Etter treningen traff jeg flere kjente da jeg var innom Abrahams kafe, godt med gode samtaler der Guds rike er i fokus! Takk og lov. 

Motivert for mer etter en heftig økt på trening crossfit