Har så langt hatt eventyrlig tur til landet Israel.
Er nå i Ashdod sammen med pastor Israel. Er og besøker menigheten der og det er en sann fryd og glede. Det var cirka mellom 150 -200 mennesker på møte. Veldig mange av de var jøder som hadde immigrert til Israel fra Russland og Ukraina. Flere var også lokale jøder, født i Israel. Det er så herlig å hilse på Messias-troende jøder. De er så flotte. Jeg må si at det var herlig å høre på lovsangen som var på Hebraisk.
Israel underviste og det flott å høre han.

Jeg ble bedt om dele vitnesbyrdet mitt . Dette var første gangen at jeg delte vitnesbyrdet mitt på et møte Israel og det på hebraisk. Jeg fortalte om hvordan jeg hadde kommet til tro.

Senere delte jeg kunnskapsord for helbredelse, ikke visste jeg at 50 ville komme opp til forbønn på grunn av kunnskaps ordene for helbredelse. Det virket i iallfall sånn, selv om det var rundt 30 mer eksakt.. Heldigvis så var det flere forbedre tilstede.

Yeshua helbredet mange fra ryggsmerter, kne smerter, nakke problemer, skjevhet i ryggen og mer…..

  • Ei dame ble helbredet fra skeiv rygg, konstant ryggsmerte. Hun ble helbredet i det beinet som var kortere vokste ut.
  • En mann som hadde vært i bilulykke og som hadde smerter i kroppen opplevde at smerter forsvant. Han hoppet opp og ned og var svært glad for det som hadde skjedd.
  • Ei jødisk kvinne fra Russland opplevde legedom i ryggen etter at beinet vokste ut. Mannen hennes ba for beinet, mens jeg bare satt i bakgrunnen og velsignet .
  • Ei tenåringsjente ble helbredet i ryggen i det beinet som var kortere vokste ut.
  • Gud gjordet oss mye annet som jeg ikke fikk med meg og som jeg ikke husker siden jeg er trøtt mens jeg skriver dette.