Tidligere i September fikk jeg æren av å undervise denne Filippinske klassen( cirka 50 elever) på Oslo Bibelskole Filadelfia.

Disse elevene var utrolig herlige. Og det var så morsomt at de var Filippinske. Noen av dem var til og med fra Manila. På den skoledagen som jeg hadde de, var temaet identitet og evangelisering. Elevene var ute på skattejakt og de fikk se helbredelser på gata.

Sist uke så var jeg med på Get Focused i Tønsberg. Så var jeg innom Oslo Filadelfia for å hilse på gjengen.
Donna Linn som er en av hovedlederne for klassen fortalte meg at disse studentene hadde vært på mosjonstur rett etter at jeg hadde vært der. Og at elevene hadde blitt aktivert til å helbrede syke. De hadde sett flere helbredelser. Blant annet tumor som hadde forsvunnet.
Syns det er herlig å høre at elevene brukte de redskapene som de lærte og dermed få rapport om at det skjer saker i ettertid. Takk Jesus. God Bless the Philippines !