Dro på skattejakt sammen med Maria Gilde, torsdag 13 November.
Vi hadde en god del ledetråder som ledet oss i retning av coop mega i sentrum.

Vi gikk langs en gate, der la vi merke til en mann som passet til vår beskrivelse. Denne mannen var rask til beins, så det tok oss et par min å ta han igjen.
Vi viste han skattekartet, mannen hadde blå jakke og krøller (noe som vi hadde på kartet). Det som talte mest til han var at det sto “kjærlighet” på forbønn behov (Maria sitt kart). Mannen delte med oss at hans kone som han hadde vært gift med i 50 år hadde gått bort for bare to uker siden.

Vi forløste Guds kjærlighet og omsorg gjennom oppmuntring og ved fortelle at Gud ser han og er glad i han. Denne mannen ble veldig oppmuntret av det og følte seg sett!

<Dette er kraften bak skattejakt, Gud leder oss til akkurat de som trenger en eller annen slags berørelse av Guds godhet. Dette er noe som denne mannen vil huske i framtiden. Det er dette som menes med å så frø inn i menneskers liv.

Vi gikk videre mot coop mega, siden vi hadde det som ledetråd på kartet. Jeg hadde skrevet opp på skattekartet ( dame ned mørk veske, briller og rød jakke). Jeg prøvde å se etter henne.
I det vi nærmet oss Coop, la jeg merke til henne. Jeg så en dame som passet denne beskrivelsen. Hun hadde i tillegg blomster bukket som hun holdt i hånden og det hadde jeg som ledetråd.(altså blomster)
Straks dro jeg og Maria på kapp gang etter henne. Jeg følte meg ikke noe særlig frimodig,men Maria presset meg og sa”Daniel, når vi har så mange ledetråder så må vi jo snakke med henne”. Jeg innrømmet at det var sannhet i det.

Vi stoppet henne etter å ha fulgt henne gjennom 2 gater. Damen var trolig i 70 årene(var svært rask til fots) og ble glad for at vi tok kontakt med henne. Jeg viste henne skattekartet, hun ble svært overrasket av disse detaljene. Men i det jeg sa til henne “Gud,ser deg”, så åpnet hun seg litt opp. Hun var ikke en aktiv troende men, sa at hun var gift og det var alle barna hennes også.

Vi hadde også blant annet rygg smerte som ledetråd og det hadde hun, men vi fikk ikke bedt for henne(kom ikke så langt). Men hun ble glad for det vi sa til henne. Jeg visste at vi hadde fått sådd noe inn i henne.

Dagen etter sto jeg i byen og sto på stand for at folk kunne gi til de i Filippinene. Til min overraskelse traff jeg på denne damen igjen. Hun kom da sammen med mannen sin og sa:” dette er Daniel, det var han som sa at Gud ser til meg”.
Så la hun til og sa til meg:”de ledetrådene som du hadde, de skrev du vel opp i det du så meg, for de var jo veldig detaljerte”?

jeg forsikret henne om at jeg på forhånd hadde fått de ledetrådene.
Det var tydelig at gårsdagens skattejakt hadde gjort inntrykk på henne.

Selv om vi ikke så noe tydelige helbredelser så vet jeg at det skjer noe i det vi går ut.
Det skjer alltid noe når vi ber! Og alle kan be! Det er åpent for alle, det er ikke kun for noen utvalgte, men for alle de som tror.