1. August hadde Levi Jensen sammen med Daniel Haddal og Elin Slotten et meetup i Betania i Fauske. Over 40 kirkefremmede ungdommer kom på møtet. Evangeliet ble forkynt og flere ungdommer valgte å følge Jesus og ta Ham imot som sin personlige frelser.

Ungdomspastoren i menigheten Betania i Fauske, forteller at hun ikke kan huske sist gang hun har sett så mange ikke-kristne ungdommer komme på ungdomsmøte.

-Vi syns det var fantastisk at så mange kom og fikk hørt evangeliet. Blant annet kom det fire fra Beiarn, det ligger en time unna. Disse ungdommene var veldig fornøyde og én av dem tok imot Jesus. Det var sterkt å se. Vi så og en ungdom som satt lenger bak som sto opp og sa at han ville følge Jesus og han sa det til dem rundt seg, forteller Elin Slotten.

Noen ungdommer kom også fra Rognan, det var fint å se at det kom flere fra områdene rundt forteller ungdomspastoren.

-Dette var veldig stort, ungdommene var sultne for å høre det vi delte, flere ble berørt av Den Hellige Ånd, de satt og tok imot under møtet og noen ble frelst og det har også skjedd helbredelser, sier Levi Jensen.

-Vi har fått sådd mye av Guds ord under møtet og jeg delte mitt personlig vitnesbyrd for dem om hvordan jeg ble frelst, mens Elin delte om Guds kjærlighet og Levi delte om viktigheten av dåp og livet med Jesus, forteller Haddal.

-Senere gikk vi ut en tur i Fauske sentrum, flere gjenkjente oss og fortalte at de hadde hørt om møtet vi skulle ha. Blant annet på en bensinstasjon kom det noen ungdommer som ville ta selfie med Levi Jensen, det åpnet opp muligheten til å dele mer om Jesus og vi fikk bedt for 1 av ungdommene også fikk vi bedt for helbredelse for den ene kassadamen som hadde vondt i nakken. Hun kjente at nakken ble bedre etter forbønn, sier Haddal.

Lovsangsleder i Betania Fauske, Petter Røstad var også glad for ungdomssuksessen.

-Jeg syns det var veldig flott å kunne få et nytt boost, å se 40 ungdommer komme innom Fauske for å høre om Jesus er helt nydelig.

View this post on Instagram

Someone Call 913 🙂

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on