Wow, kjenner meg så giret til Awekening Europe! Jeg tror dette blir gjennombruddet for noe stort! Gleder meg så til dette vil skje!
Her er et lite referat fra møtet:

 
Awkening Europe

Sammen skal disse forandre Europa! Awekening Europe blir nå arranger for andre gang og denne gangen i Stocholm i Oktober. Ben Fritzearld som leder bevegelsen hadde fått Skandinavia på hjertet! De har kjent at Gud har ledet de til å arrangere eventet der. Awekening Euope teamet arrangerte en bønne event for eventet sammen med de skandinaviske vekkelsesbærerne som bor samt går på bibelskolen i Redding.

Ben forteller at han forventer at det vil komme mer enn 30, 000 mennesker og at skarer skal kommer til å bli frelst. Sist gang var det Awekening Europe i Nurnberg, Tyskland. Dit kom det mer enn 27, 000 mennesker. Ben forteller at denne stadion i Stocholm er større og har en kapasitet til å hoste 43, 000 mennesker.

Interesser rundt eventet er stort. Ben forteller at de har et tett samarbeid med flere menigheter i Sverige, der blant annet Livets ord står sentralt med i dette eventet.

Et skifte i Skandinavia
Visjonen er å vinne Skandinavia tilbake til Jesus, forteller Ben med entusiasme. Han forteller om hvordan Gud har pekt fram Stockholm som den neste vekkelsesbyen. Han forteller og at han tror dette vil ha en global påvirkning og spesielt på Norge! Flere Norske menigheter stiller seg bak dette eventet og mange sentrale ledere brenner for dette!.

Ben forteller at de ser en veldig sult i Sverige. – Jeg tror dette vil kickstarte noe i Skandinavia. Vi vil se mennesker frelst, vi håper at mer enn 5000 mennesker gir livet sitt til Jesus under denne helgen!

Guds kraft skal invadere Skandinavia, Gud er i ferd med å slippe løs sin dose av herlighet over Sverige, Norge, Danmark og Finland! Dette er begynnelsen på vekkelsen sier han med stor Begeistring!

Ben forteller også at flere mennesker har fått sterke profetiske ord om at Gud vil komme sterkt og at dette vil starte en bevegelse.

– Dette blir en del av bønnesvaret av at det har blitt bedt for vekkelse i de Nordiske landene.

Ben Fritzgerald til venstre, leder eventet awekeningeurope.com 

Daniel Haddal Ben Fritzgerald