Bethel team i Tønsberg.

Helgen 20 – 22 Mai 2016. Inviterte Frikirken i Tønsberg et Bethel team til å komme. Halvor Hammersbøen sto bak ideen og samarbeidet så med tidligere Bethel elever til å komme og velsigne byen. Visjonen plantet seg i Halvor, etter at Bethel School of Supernatural ministry, ikke kom til å sende ut team til Norge dette året. Ut ifra dette ønsket Halvor så å invitere Daniel Haddal med team til å komme for å betjene byen.

Under helgen hadde vi en helt fantastisk tid. Vi hadde 5 møter, et kveldsmøte på Fredag, et skattejakt møte Lørdagen, deretter et lovsangsmøte på kvelden. Søndag hadde vi 2 formiddagsmøter.

Rapportene fra helgen, har vært mange. Svært mange av de på Bethel teamene ble aktivert til å leve Jesus livet i hverdagen og mange av de som kom på møtene ble inspirert av Gud! Dette ble med andre ord en skikkelig fest og jubel av Gud godhet!

Jeg har selv kjent at det har vært godt å komme tilbake til Norge for å kunne gi videre det en har fått fra Herren! Det er alltid fint å se Gud berøre mennesker med sin kraft!

LØRDAG – SKATTEJAKT PÅ GATA

Her sender vi ut en hær på skattejakt. For å vise mennesker Guds kjærlighet og for å vinne de til Jesus! Dette er mektig og virksomt! Takk Jesus.

Her blir disse gutta profetert over, etter at vi hadde bedt om helbredelse for guttens ankel! Tenk dette! Takk Jesus for dette! Det er mektig!

Møtte på noen av teamene som tjenestegjorde med Guds kraft på gaten.

Forbønn i Tønsberg sentrum

SØNDAG  – NATURLIG –  OVERNATURLIG LIVSSTIL

Her er en av mange fine tilbakemeldinger:

 
Hei Daniel. Det var kjempe kult att dere kom til Tønsberg. Det var så bra å høre om alle de tingene som du har opplevd med Gud. Bare stå på videre. Jeg har aldri blitt møtt av Gud på den måten som jeg gjorde når du ba for meg på fredag. Jeg ble bare liggende på gulvet i over ti minutter å riste. Jeg klarte nesten ikke å komme meg opp. Jeg ble presset ned mot gulvet. Det var en deilig følelse. Jeg trengte hjelp for å komme meg opp. Det var også kult å være med på skattejakt på lørdag.