Disneyland

Inne på Disney land var det svært mange attraksjoner å se. Mange å treffe på, mektig å være tilstede der, treffe mennesker og se hvor stort det er. Må bare si at USA topper attraksjoner, alt er så stort og svært og rått! Men samtidig er Disneyland mer for barn enn for andre voksne. Artig var det å treffe Mikke Mus, jeg ba for han litt og bare forløse Guds nærvær over han på den måten jeg kunne! Mikke Mus er en kjernekar! Det kan en si! Så artig var det å treffe på han.

Ellers var det mange attraksjoner. Det som var litt spesielt med akkurat denne dagen var at mer enn 1250 Bethel elever også var i Disneyland. Da jeg spurte mennesker om de trengte forbønn, var det flere som svarte at noen hadde allerede bedt for de og at de ikke trengte forbønn der og da. Haha, det er jo artig!

 

Jenta som ble helbredet i ryggen

Etter å ha sett en Star Wars teater forestilling scene for barn, ble jeg inspirert ti å forkynne evangeliet og til å demonstrere Guds kraft. Vi som troende har Den Hellige Ånd over oss til enhver tid. Vi er og kalt til å demonstrere Guds rike. Vi tok kontakt med disse jentene her i videoen og Jesus helbredet ryggen hennes. Det var sterkt. Videre gikk vi og ba for flere, men det var litt utfordrende å finne noe n å be for, var så mange mennesker overalt og folk virket stresset, men er glad for det Jesus gjorde. Samtidig hadde jeg ønsket å kunne sett enda mer gjennombrudd i Disneyland. Men takk Jesus for alt han gjør! Det er jo sterkt og mektig! Han er en god Gud som er i godt humør! Amen.

Ellers var det mye spennende å se, fikk også sett en herlig scene av raketter og fyrverkeri som var til Walt Disneys ære. Ble og litt inspirert i forhold til dette, me det å tørre å drømme stort. Rett og slett ertterjage drømmer som en har! For Jesus har jo så utrolig my som han ønsker å forløse til oss som troende! Vi må bare tørre å vandre i det Han har for oss, så tror jeg vi vil bli overrasket av å se alt han ønsker å gi oss! Han er en skikkelig god Gud.