Fredag 3-5 Februar var det bønnekonferansen i Storomå, Sverge. Mennesker kom da fra land og strand for å søke Gud sammen i bønn! Hovedtemaet var - Gud, vi vil ha vekkelse! Vi vil at du skal bruke oss! Anders Landström, var lederen og arrangøren for konferansen. 
Da har vi hatt noen fantastiske dager på bønnekonferanse i storomå, det har virkelig vært fint å være her. Konferansen var i misjonskirken i denne lille byen. Håkon Fagervik, Nils Bueng og Arild Moså var hovedtalerne. Fokuset har vært å tenne menigheten i en lidenskapelig lengsel etter å be. 
 
For meg har det personlig vært noen herlige dager! Det å se Guds rike forløst på en slik herlig måte er godt! Vi merker at Gud gjør noe nytt. Det er som om at dette er en forberedelse til vekkelse. Og det på en herlig måte! Så dette er spennende og oppmuntrende på mange felt! Gud er jo god og han er jo i et godt humør.
 
Mye av budskapet denne helgen har vært om kraften i bønn! Det å be og søke Gud på dypet. Håkon Fagervik delte så fint om at alt sammen flyter utifra bønn, det å være med Herren, leve i ett med Ham. Kjenne han personlig og vite hvordan han besvarer bønn.
 
Håkon Fagervik sa så fint:"Hvis du vil kjenne Guds farshjerte, da trenger du å se på hvordan det er når en bestefar går til lekebutikken med sin barnebarn. Og barnebarnet sier, dette vil jeg ha og det. Da vil du føle at ditt bløte hjerte åpner seg opp og at du da ønsker å velsigne barnebarnet." Sånn er det med Gud, når vi ber til Ham, så vil han velsigne oss, Han har et stort omsorg for oss.
 
 

Arild Måsø, konklusjon

Håkon Fagervik, konklusjon

20170203_104154
Lyset- på vegen
på veien så vi noe helt utrolig og fantastisk. Det var et magisk syn. Et sprudlende syn, jeg har aldri sett noe lignende før. Det var helt fantastisk. Jeg visste ikke at det gikk ant. I det jeg så dette ble jeg helt satt ut - teamet fra Levanger, som jeg satt med i bilen, ble og helt satt ut av denne herlige opplevelsen. Det var så spesielt dette her! Da jeg gikk ut av bilen og så på dette synet, kunne jeg se en slags gullstøv i luften. Jeg så at det var glitter!.  
Den andre saken som var veldig spesielt var at vi kunne se et lys på bildene som bevegde seg, det var helt spesielt. Det lyset var rundt buen og var på mange forskjellige steder, det var helt utrolig! Som team, følte vi at dette var en stor hilsen fra Himmelen, der vi fikk kjenne Guds kraft og nærvær. Det var en velsignelse på mange områder! 

Nils Bueng, som er en samisk evangelist, som Gud bruker mektig rundt omkring i verden, sang her sammen med Håkon Fagervik. Det var så fint å se disse to evangelistene, prise Gud sammen. For en oppmuntring og for en velsignelse. Disse er sanne bærere av Guds rike! Gud bruker dem mektig. 

Skattejakt 
Vi dro ut til byen for å be for mennesker. Vi kom i kontakt med flere og det var kjekt. Men siden folk ikke er vant til forbønn på gaten var det flere som takket nei. Men de som vi fikk be for, ble møtt. Vi fikk be for en kvinne som var en skikkelig skatt.

Arild Måsø, delte så mektig om hvordan Gud berørte livet hans på en så utrolig sterk måte. Det var så mektig å høre Arild tale! Han kom med mye visdom og glød. Man kunne virkelig kjenne hans lidenskap etter Gud ved å lytte til det han delte om. Å høre slike taler gjør noe med deg! I tillegg så joiket han så mektig og Guds nærvær var sterkt tilstede. 

Håkon Fagervik, delte så mektig om det med bønn, søke Gud, være i Guds nærvær. Det var så utrolig oppmuntrende å lytte til det Håkon Fagervik delte! Håkon er en helt blant oss alle! En sann Guds mann, uten svik og en bærer av Guds kjærlighet. 

Jeg delte også på møtet, her talte jeg om det å følge Jesus helhjertet. Dette er på Svorsk, men håper du kan forstå det:) 

 

Helbredet på møte:

Oppsumering

Helbredet på møte

Daniels tanker om turen

Det var så utrolig spesielt, på Lørdagsmøtet, etter at Arild hadde talt, var jeg med å betjente mennesker og ba for folk. Flere vitnet om at Jesus helbredet dem. I det jeg holdt mikrofonen, spurte jeg om noen trengte helbredelse i kroppen sin. Mange rekket opp hendene sine, men så fikk jeg og et kunnskapsord. Jeg spurte så: Hvem heter Marit eller Mona, du har et navn som ligner dette eller dette, sa jeg. Så var det en kvinne som sa: Jeg heter Marit. Jeg spurte henne om hun spilte keyboard, nei det gjorde hun ikke, så spurte jeg om hun hadde vondt i nakken? Nei sa hun. Dermed ba jeg ikke for henne men for andre.

Men, neste dag kommer det en kvinne til meg og sa, Daniel! Det var .....  Navnet hennes ligner på Mona. Og visst var det henne, hun var både lovsangsleder, speilte keyboard, samt at hun hadde en nakkeskade som hun har hatt i lang tid. Hun spurte om vi kunne legge hendene på nakken hennes, vi gjorde det og hun kjente en varme som strømmet inn og deretter helbredet Jesus henne ifra nakkesmerter. Det var utrolig sterkt! Takk Jesus