Jesus helbreder, fikser skader, fjerner metall og gir ut full pakke av helbredelse. Han er suveren, Han er Gud og mesteren i alt sammen.

Mari Johanne, Halvor og jeg kjørte hjem til May- Linn og Lill Kristin som hadde invitert oss til å komme og siden vi var i Trondheim disse dagene passet det utmerket å besøke de.

Jeg hadde møtt May -Linn på toget fra Levanger-Mo i Rana da jeg dro på juleferie. Vi hadde en veldig fin samtale på togturen.

May-Linn inviterte meg hjem til de i Trondheim etter nyttår for å fortelle mer og for å demonstrere Guds Rike.

May -Linn fortalte at ryggen hennes hadde vært nesten smerte fri hele julen og for henne som har kroniske ryggsmerter, var det et sterkt guddommelig tegn på Guds kjærlighet og inngripen.

Vi ba videre for ryggen hennes og for at Gud skulle rett opp ryggen ved å vekse ut det ene beinet som var kortere. Og det gjorde han. Beinet som var kortere vokste ut.

Jesus kom med sterke oppmuntring ord til begge to og det ble et sterkt nærvær av Guds herlighet.

Lill – Kristin opplevde at Jesus gav henne en full pakke med helbredelse. Hun hadde metall flere steder i kroppen etter å ha vært utsatt for bilulykke.
Hun merket at Gud tok bort smerten i nakken, ryggen, armene, skuldra, brystkassen.
Hun kjente en varme og prikking over hele kroppen i det Jesus betjente henne.

Hun kjente og en spesiell kraft av vibrasjon, varme og prikking som var over de områdene på kroppen der hun hadde metall plater.

Lill- Kristin beskrev forbønnen som en kraft som ristet hele kroppen hennes, samt bølger av kjærlighet i det Jesus betjente henne.

Hun opplevde og at Jesus strakk ut det hofte beinet som var for kort. Pluss at Jesus helbredet hoften hennes, der det er operert inn metall.
Jesus helbredet også knærne hennes. Hun hadde metall operert inn i knærne. Hun opplevde å kunne bøye knærne langt ned og komme opp på egen hånd, det kunne hun ikke gjøre før.

Jesus helbredet også armene hennes, nå kunne hun ta hånden bakover og løfte de helt opp over hodet, det kunne hun ikke før.

Etter forbønnen så kunne hun stå oppreist med strak rygg. Og hun var blitt helt smertefri. Hun kunne selv ikke huske sist gang hun hadde vært smertefri!

Jeg tror at metallet i kroppen er borte, blir spennende den gangen hun drar på røntgen.

Er så takknemlig for Jesus. Og gir han all ære for det han har gjort i livet til May- Linn og Lill – Kristin. Halleluja