Her er Levi jensen og jeg med som gjest på TV-Visjon Norge. Her kan dere høre mer om Levi sin tjeneste, om hvordan tusenvis av ungdommer faktisk har fått hørt bibelundervisning og som er svært åpne for å oppleve Jesus. Gud er god:)

Det skjer virkelig noe med ungdommene rundt om i Norge disse dager. Det er en ny åpning for å spre evangeliet om Jesus.. Nå har også tusenvis fått blitt introdusert for tungetale, ettersom Levi Jensen sin sang "glory" har tronet på 1. plass på Spotify Norge i lengre tid. 

Samtidig er det nesten 60,000 som er med i facebook gruppen "jeg elsker Jesus", dette er jo fasinerende spennende og veldig kult! 

Her har vi et gatemøte "meetup" i Mjøndalen. Her dukker det opp over 100 ungdommer, vi deler her evangeliet om Jesus og forkynner om Guds rike. Dette var veldig sterkt! Se promo-videoen av eventet. 

Ungdommer hører om Jesus på rånertreff
13 april, var jeg med på et meetup (Jesus-møtetreff), da med Levi Jensen. Vi rigget fram med høyttalere og kristen DJ, så hadde vi et treff midt på torget, der delte vi evangeliet om Jesus Kristus. Over 120 mennesker var tilstede og med trafikken av mennesker som kom og gikk, fikk mer enn 400 mennesker med seg at vi forkynte om Jesus.
Jeg delte da utifra min sårbarhet, der jeg med takknemlighet til Gud, fortalte at jeg var et tidligere mobbeoffer som hadde en tøff oppvekst, med lite venner og mye plaging. Til tider ønsket jeg å ende mitt liv, men Jesus møtte meg som 16-åring. Han satt meg fri & gav meg et helt nytt liv. Noe som jeg er svært takknemlig for.
Det var en god følelse, å stå midt på torget og dele om Jesus. Den dagen fikk vi sådd massivt med såkorn av evangeliet og vi fikk proklamert Jesus som Herre i Mjøndal.
Frimodighet, er noe Gud gir oss, der Han gir oss kraft til å være vitner. Han gir oss kraft til å vitne. Det er en brann Herren legger på vårt hjerte. Derfor skal du få lov til å trakte etter dåpen og kraften i Den Hellige Ånd. For med den, så er alt mulig.
På kvelden var vi innom Hokksund og vi delte om Jesus for ungdommene. Titalls av ungdommer fikk da hørt meg og Levi Jensen dele om Jesus. Flere ble også bedt for. Vi var da innom et bil-råner-treff.  Da var det blant annet en som husket meg fra da han ble helbredet av Jesus i Gulskogen, da Veronica Sandaker fra Visjon Norge og jeg hadde bedt for han der i fjor. Amen Guds kraft vender aldri aldri tilbake. Det er en lengsel etter Gud!
Med dette oppmuntrer jeg deg til å være frimodig. Frykt ikke. Ha tro til Gud og la Hans kraft få strømme igjennom deg! 

Tønsberg

Vitnesbyrd og oppmuntring

14 April, var en fin dato. Da dro jeg sammen med min venn Levi Jensen. Vi hadde hatt et gate-møte på Mjøndalen og dro så inn til Tønsberg. I Tønsberg, dro vi inn til MC-Donalds. Mens vi spiste sunn salat, kom det eng gjeng ungdommer og ønsket å ta bilde med Levi. De kjente igjen han fra YouTube. Vi fikk så en samtale med de og jeg delte videre om viktigheten av Jesus. En av dem hadde en krokete lillefinger, ved forbønn så ble fingeren tydelig rettere og en kunne se en endring. 
Dette overrasket ungdommene veldig og ei annen hadde vondt i nakken. Vi ba sammen og smerten forsvant. 
Jeg spurte om de hadde lyst til å kjenne på Guds nærvær og det ønsket de. Vi inviterte Den Hellige Ånd til å komme. Ungdommene fikk da føle på Guds kraft, noen kjente varme på hendene, andre kjente en kulde og  andre igjen tyngde. 
Det var sterkt å se hvordan Gud kunne berøre denne gjengen mens vi kun satt og spiste mat. Det endte med at vi ba frelsesbønnen sammen. 
Videre dro vi mot tog-stasjonen og en kvinne gjenkjente oss begge og ønsket forbønn. Vi fikk så bedt for henne. 
Med Jesus, var det ofte at det skjedde mirakler mens han var på vei til et sted. Altså når han var på farten, det var da mirakler skjedde. Ofte tenker vi ikke på at det er nettopp i hverdagen Gud ønsker å bruke og møte oss med sin kraft, slik st andre kan bli berørt av Guds godhet. 
Neste gang du er ute og går, vær oppservang på at Gud kan bruke deg til å velsigne menneskene du støter på, mens du drar fra et sted til et annet. 
Men alt begynner i bønn, altså da vi søker Gud. Vi først oppleve Jesus, kjenne Jesus aniskt til ansikt, bli fylt opp av Den Hellige Ånd og videre vil Gud bruke oss til å være Hans vitner.