-17 april er minnedagen for Israel. Der vi minnes soldater som har mistet livet sitt i å forsvare eksistensen av Israel.
Israel er omringet av fiender. Det finnes 25 arabiske stater. Det jødiske folket har kun 1 stat.

Av: Daniel Haddal

-Israel er kun 70 år gammelt, etter holocoust ble Israel gitt tilbake til jødene. Der de fikk sin eneste jødiske stat, som er lovt i skriften.
Dette er mektig!

Markeringen her i Naharyia handler om å minnes de mange hundre soldater som har mistet livet helt siden 1948. Der de ble drept av fiender da de forsvarte Israels rett til å leve.

Det var rørende, familier av de som hadde mistet sine kjære i krigen kom og det ble vist ære for de tapte kjære soldatene. - dette er virkelig! Dette er realitet.
Hvor mange liv skal Israel miste, før verden skjønner at Israel trenger å leve? jødene trenger sitt land.

Israel lever i konstant trykk på alle felt, mangw ønsker å ta landet. Israels eksistens er hele tiden truet til å ikke overleve.

Her var en sterk markering i Naharyia der det ble talt gode ord , bønn og markering av respekt av de som mistet livet sitt i å forsvare Israel med mennesker helt ned i 19 årsalderen, som mistet livet

Disse fikk aldri giftet seg, de døde ung, men i håpet om et land med ytringsfrihet.
Vi må stå opp for landet. Stå opp for Israel!
Stå opp for jødene. For rettferdighet.
Når skal dette ende?

Om fiendene legger ned væpnet blir det fred. Om Israel legger ned våpnene sine, vik det ikke være noe mer Israel. Benjamin N.

Dermed må vi åpen øyne e vår dog forstå virkeligheten og avsløre medias løgn.

Jeg satt med tårer i øynene under minnestunden som foregikk i byen og på landsbasis. Dette er prisen Israel må betale for å få lov til å eksistere - unge soldater som gir sine liv for vi skal kunne leve trygt i gatene og i landet!

Være med å be for Israel...