I dag var et Shabbat! Flott dag. Fredag og begynnelsen til Shabbath! Jeg hadde en liten tanke om å dra til Tel Aviv, men fikk en klarhet fra Herren om at jeg skulle være i Ashdod denne dagen. 
Jeg ble med Yakov til hans Resturant Cofee Star, som da er en kjede, der han har kafee/ resturang på et treningssenter. Der fikk vi jeg vært med, og jeg var med som frivillig for å gjøre oppvask og lage sandwich mat til medarbeiderne i menigheten. 
Jeg hadde så mye glede mens jo sto der og vasket koppene. Det var som å være på et møte, for en god atmosfære. Det som skjedde videre på det stedet, var at en av de ansatte var der. Hun var Jødisk ukrainer, født i Israel. Hun skulle snart i militæret. Det som var spennende var at jeg fikk god kontakt med henne og snakket om litt foskjellig. 
Så spurte hun meg om hva jeg drev med i Norge, jeg fortalte at jeg trodde på Yeshua, at jeg reiste rundt og delte mitt vitnesbyrd. Det endte med at hun spurte, kan du dele det med meg også. Jeg ble glad og overrasket av hun ønsket å høre det. Så jeg satte igang og delte det med henne på hebraisk, jeg fortalte hvordan jeg var blitt frelst. 
Hun likte det og tok til seg det jeg delte. Jeg fortalte om hvorfor jeg kom til tro på Yeshua, hvorfor jeg er en disippel av Ham. Deretter spurte jeg henne, har du noe du trenger helbredelse for? 
Hun fortalte meg at hun plages med knærne sine. Jeg spurte om jeg kunne be for det, hun var beskjed og sa, jeg vet ikke, hvordan gjør du det? Så sa jeg til henne, jeg trenger ikke å legge hender på deg. Jeg kan be for deg herifra, jeg bare sier noen ord. Så sa hun “ok”. 
Da, i tro begynte jeg å be for henne på hebraisk.Jeg befalte at smertene skulle forsvinne og jeg befalte at knærne skulle bli helbredet. Så sier hun til meg med begeistring. “Jeg kjenner en kraft over knærne mine”, Jeg spurte hva kjenner du? Prikker det? Og hun sier:” Ja, det prikker på knærne mine og i området rundt. Jeg føler det. 
Denne prikingen her kjente hun på i flere lange minutter. Jeg fortalte at dette er Guds kraft og Herren Jesus helbreder deg. Så fikk jeg et kunnskapsord om at hun hadde vondt i midt-ryggen sin. Jeg spurte om det stemte? Hun så overraskede på meg og sa ja! Jg har vondt der. Så befalte jeg smerten å forsvinne og hun kunne føle en kraft som kom over ryggen henne. Jeg la ikke hånden på henne, men ba på avstand. Så ble smertene midt ryggen hennes borte. 
Jeg spurte om, beina hennes vare like lange, og ja det var de. Hun spurte nysgjerrig, hvorfor spør du om det? Jeg svarte henne med at, om du har et bein som er kortere så kunne vi ha bedt og det kunne vokst ut. 
Jeg spurte om hun kunne ta i bakken. Det kunne hun heller ikke, da hun hadde noe problemer med stivhet i beina hennes. Jeg ba først en gang på avstand  og da fikk hun det ikke til. Så ba jeg igjen for henne på avstand og da kunne hun på det tredje forsøket ta i bakken. Hun ble overrasket for dette skulle egentlig ikke gå ant for henne. 
Dette her skjedde mens jeg sto og vasket kopper. Utrolig herlig hvordan Den Hellige Ånd kom med sin kraft over henne. Jeg hadde hørt tidligere at andre hadde vitnet for henne. Men nå fikk hun erfart Guds kraft! 
Jeg fortalte henne at slikt skjer, fordi Jesus bor i meg. Det skjer fordi jeg tror på Jesus og Jesus sa at den som tror på meg kan gjøre de gjerninger som jeg gjør. Dette ble et mektig vitnesbyrd for henne. 
Dette var mektig for henne! 🙂 Og for meg, jeg ble så rørt av at dette hendte. 
Facebook Comments