Det var spennende å reise videre etter å ha vært en tur i Tiberias. Jeg hadde jo en fantastisk tid der. En sann velsignelse. Dagen begynte med å ha lunsh med Anderi, som var en lovsgangsleder i menigheten Morning Star. Det var veldig hyggelig å bli kjent med han og se det store hjertet som han har for lovsang.

Det har vært en svært velsignet dag idag. Jeg våknet og fikk en god morgenstund, jeg leste NT på hebraisk - Britt ahadesha om det heter.

Da lytter jeg til bibelappen, samtidig som a tjeg leser høyt. På den måten får jeg veldig utbytte av det jeg leser og får da og trent opp mitt hebraiske ordforråd.

Jeg forberedte meg til å dele på ungdomsmøte på kvelden. Det var sterkt, følte for å dele om Den Hellige Ånd og nøkkelen med å være intim med Jesus i hverdagen.

Jeg kjente ledelsen for å lage en Facebook- live video. Ble bra det, var jo gøy det.
Delte da på facebooo live i 1 time og 15 min.
Fikk da delt om saker fra Apostelens Gjerninger, samt bedt for mennesker. Se videoen her!

Ungdomsmøtet
Veldig flott å være på kveldsmøtet, en sann velsignelse. Jeg opplevde det godt. Det var ikke alt for mange til stede, da mange av ungdommene var på ungdomsmøte i Moskva.
Det var  fint å se ungdommene igjen. Noen av dem har jeg vært på ørkentur med. Lovsangen var så fin:
Jeg delte med dem i 10 minutter og det med tolk til russik. Det var en velsignelse. Jeg delte da om det å søke Gud og kraften i Ham.
Dette var første gangen at jeg talte fra scenen på hebraisk. Det var utfordrende og spennende.
Senere hadde Yakov Koifman en tale på 30 minutter om å søke Guds rike, samt seiere over Goliatene i livet. Det var meget bra
Til avslutning ba vi for alle og vi la hendene på de unge for at de skulle bli fylt med Den Hellige Ånd & erfare Guds kraft. Det var herlig å se hvor sulten disse var etter mer av Gud. Rett og slett fantastisk.
Fikk høre nå at Dan Slader fra Toronto menigheten i Canada kommer. Han skulle sove i samme leilighet som jeg er i. Det blir trivelig & sann velsignelse.

View this post on Instagram

Amazing Hebrew whorhip :):)’ so good

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

View this post on Instagram

Amazing worship at Beit Hallel in Ashdod:):)!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

View this post on Instagram

Amazing Hebrew - worship

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

View this post on Instagram

Amazing serment by Yaakov 🙂 amazing !

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on