Da har jeg hatt en utrolig velsignet tid her Poryya Illit. Det har vært en velsignelse å være her. Jeg bodde på Beit Rafael, hos Ann Deborah Goldmann. Det var fantastisk å treffe henne og se hennes brennende angesjement for Israel og det jødiske folk. Her bor hun området av Tiberias. Midt i gryta, så og si av hvor Jesus holdt til og virket.

Beit Rafael er en forening, drevet av Ann Deborah Goldmann. Beit Refael, som betyr "Guds helbredende hus”. Hit kommer mennesker for å være med Gud. For å ha tid i bønn, for å søke Guds ansikt. På dette stedet får mange mennesker møtt Gud. Her er det og bønn flere ganger om dagen, med forbønn og betjening. Huset ligger i nærheten av menigheten i denne landsbyen, som er en Amerikansk Messiansk menighet, der det tales på engelsk. Iblant er det også oversettelse til Hebraisk. Hit kommer folk, de får her oppleve en sterk forkynnelse med fokus på det jødedommen, messiasdommen og rett og slett motta betjening og forbønn.

Personlig vil jeg anbefale alle og enhver å komme hit, kom og ta del i dette vakre stedet, med disse vakre flotte menneskene, som har et hjerte for å se Israel velsignet, jødene frelst og møtt av Gud. Samt at de brenner for å bringe sannheten ut til andre mennesker i verden. Sannheten av Israel og sannheten og viktigheten av å forkynne evangeliet av jødenes konge. Nemlig Yeshua Messias!