[fbvideo link=”https://www.facebook.com/daniel.haddal/videos/10153139947625706/?l=1071385345593150470″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Ja i dag dro jeg til San Diego (som ligger helt på grensen til Mexico Tijuana) på ministry tur sammen med mine gode kompiser.

Vi reiste fra Redding klokken 5 på morgenen så det ble veldig lite søvn. Egentlig så ble det ikke noe søvn, så jeg fikk da til å sove en del i bilen. Kjøreturen var på sirka 12 timer.
Det var 8 av oss som dro på denne turen. Vi hadde 4 andre års studenter og resten var venner av meg
Mine gode venn og mentor Jason Chin var leder for turen.

Firestorm som det kalles. Det vil da si at vi er et team fra Bethel Curch i Redding som reiser ei helg til et sted. Der vi underviser og aktiverer folk og menigheter i det overnaturlige Jesus – livet, vi underviser de om Guds rike, profeti og helbredelse. Deretter tar vi folk med ut på gata også demonstrerer vi dette på gata.

Mens vi kjørte Ned route 66 sørover mot byen Ramona som ligger rett ned San Digeo, kjente jeg en masse glede boble I meg
Jeg kjente at jeg ble veldig giret og fikk en veldig lengsel til å som hva som skulle skje på turen.

Å kjøre ned fantastiske east coast er herlig, duften av California, smaken av kulturen er helt skjønn. Kjøre forbi San Fransico og Los Angeles som om det var å kjøre til Oslo er spesielt.
Ja, man bøker vant til USA, ettersom man har bodd her i 3 år og rest landet rundt:)

På veien hadde jeg flere forskjellige drømmer. Jeg fikk et kunnskapsløse ord i drømmen. Der jeg drømte at vi parkerte bilen på et sted og at jeg gikk ut av bilen or ropte ut om det var noen her med skuldre problemer, følte at det var smerte fra venstre skuldre ned til fingrene. Mens jeg annonserte dette, så Kom det i drømmen ei dame med hvit jakke som var litt tykk, kom løpenede og sa at det var henne.
Deretter våknet jeg og hengte på hva, ja, hva kan dette bety?

Så under kjøreturen så vi etter denne damen. Vi stoppe på Starbucks. Jeg gikk inn dit og så ei dame som passet beskrivelsen jeg hadde, men hun hadde ikke problemer med skuldra.
Ja så vi får se i løpet av uke. Om jeg klarer å finne henne.

Uansett under kjøreturen, stoppet vi på em butikk for å ta oss kaffe. På dette stedet så går jeg ut til teamet som står ute. Så setter jeg i gang og taler til de. Jeg taler på gaten også ropte jeg ut om de var noen med nakke smerter. Mens jeg talte ut kunnskapsord, så gikk ei dame forbi oss, hun så på oss flere ganger. Hun stoppet opp og sa at hun hadde smerter i naken. Vi tok da som team og va for henne. Og hun kjent Guds kraft komme i hun endte opp med å bli helbredet.

En mann blir go i ryggen
Deretter på veien til bilen etter at bi har hatt en stoppe pause, så jeg en mann. Gå forbi oss. Jeg følte at Gud vill berøre han. Så jeg løp etter han. Mannen ble litt forskrekket først, han skjønte ikke helt hva vi ville.
Jeg fortalte han at vi va fra Bethel Church og at vi er her for å helbrede folk. Deretter fikk jeg bedt for ryggen og knærne hans. Jeg vet ikke om han bl helbredet, men han opplevde Guds kjærlighet. Så det er jo bra:)

Vi stoppet ved Subway, der ba vi for de som jobbet der. Ho en damen i betjeningen ble veldig rørt og hun kjente Guds nærvær og hun kunne se i det åndelige da teamet betjenten henne. Dette ar veldig spennende og vi fikk se at hun fikk et møte med Guds kjærlighet

En ting jeg vil si er at det er viktig at vi tør å ta risk. At vi hopper over hønsenettet, slikt som Kevin Dedmon kaller det.

Etter 12 timers kjøretur, så var bi endelig fremme. Det første vi gjorde var å spise og å hoppe i pastoren sitt utendørs boble bad. Jeg endte med å sitte der i nesten 3 timer. Det var helt fantastisk.

Så jeg gleder meg en masse videre til denne helgen. ser frem til alt det som skal skje:).

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/daniel.haddal/videos/10153139963820706/?l=7131125558220733938″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]