Jeg hører stadig om mennsker som blir berørt av Guds godhet og møtt av Jesus sin mektige kraft! Halleluja! Takk og lov. Og i dag, så fikk jeg høre fra min venn Roar om hva Jesus hadde gjort igjennom ham idag. Det er utrolig spennende! Gud virker mektig disse dager! 
Det handler om å våge å tro på Jesus, på det Han sier. Forstå hvem vi er i Ham også rett og slett leve det ut. Ta risk i hverdagen, velsigne mennesker og leve, vandre i Herrens kraft. Da kommer det gjennombrudd! Så denne meldingen som Roar skrev på kurs-gruppa vår Jesus Lifestyle, var svært sterkt les dette. 
I dag fikk jeg be for noen ungdommer på butikken, de var rundt 10 år. Han første hadde vondt i ryggen, og etter to bønner ble han helt bra. Han sa faktisk at nå fikk han "klikket" ryggen på plass. Han neste hadde vondt i ankelen, og den ble helbredet på en bønn. Han tredje hadde en klump med bakterier i kneet og skulle operere, men etter en bønn kunne han både gå, og klemme på klumpen, helt uten smerter. Etter jeg hadde dratt, spurte han siste om jeg kunne be for håndleddet hans og som var vondt, og det ble også helt helbredet.