Jeg dro så til Betania 22 april, for å sjekke ut stedet. Siden jeg er “new in Town”, så er det fint å dra innom ulike områder og steder. Bli kjent med mennesker og se hvordan menighets-livet er. Jeg hadde jo truffet på Dag Øyvind Juliussen, dagen før og kjente ledelsen på å dra til Betania.

Menigheten som ligger i Tønsberg, på adresse: 
Var veldig trivelig, jeg ble godt tatt imot, jeg kjente på en fred og flere av de som var der, gjenkjente meg i fra TV, Facebook og noen hadde jeg faktisk kontakt med på email. Så det var en trivelig og fin opplevelse å være der. Man kan jo føle på hvordan et sted er med velkomsten også. 
Satte ganske langt framme og fikk filmet møte på Facebook-Live. Lovsangen var helt episk. Altså den var skikkelig god og oppløftende, man kjente opp en skikkelige “Gospel stemning”, det var en skikkelig blessing og veldig trivelig. Lytt til denne låten her fra Betania møte: 
Talen var om påsken, om Jesus, den oppstandene, noe som han er. Og det var en sann velsignsle å høre talen om Jesus. Det at Jesus har dødd for oss for våre synder og at han ble til skamme for at vi skulle få fred med Gud. Og igjennom Jesus så har vi tilgang til evigheten og til helligheten, vi har altså tilgang til Gud vår Far. 
Dersom vi bekjenner våre synder, inviterer Jesus som Herre inn i vårt liv, så kan vi bli kjent med Gud også får vi da kalles for Guds barn. 
Du kan faktisk se talen her, den er verdt tiden: 
Jesu-identiten er det viktigste vi kan ha over våre liv. Må altså ha Jesus i våre liv og vi trenger å vandre med Jesus, slik at vi kan la Jesus skinne igjennom oss. Når vi gjør det, så stråler Guds herlighet ut til andre. Det står i skriften og at mennesker skal prise Audi, utifra de gjerningene vi gjør. 
Derfor er det viktig at vi gir Gud ære med våre liv, tanker jeg. 
Dag Øyvind Juliussen Han er en av mine helter! Jeg syns så mye om Juliussen sin frimodigheten og måten han underviser på angående Israel og i å utruste og istandsette menigheter! Det er helt fantastisk! 
Å se Dag Øyvind Juliussen er en sann velsignelse, så nå har jeg holdt av datoene for å være med ICEJ til Israel i Oktober 2019, både for å tolke og for å hjelpe til på ungdomsgruppen. 
Dette er svært viktig, når vi da gjør dette med å reise til Israel, så får vi selv muligheten til å velsignes! Den som velsigner Israel, skal også Gud velsigne står det skrevet! Derfor må vi la det komme til minne i våre liv! 
Senere møtte jeg også Benny, som nå bor i Oslo. Vi fikk oss en koselig is langs brygga mens vi fikk snakket sammen. Det var veldig trivelig. 
Påskemåltidet
Jeg kjente meg svært velsignet og takknemlig av å være på besøk hos Erna og Per Åge. Det var så trivelig å være med på påske-middagen:). Fint var å se Kristoffer og Anette, de står i så mye spennende! Vi hadde en trivelig tid sammen og snakket om ulike gode temaer! Gud er god og mye godt skal skje!

Kveldsmøtet - å Kjenne på Guds nærvær
Jeg var innom bedehuset som David og Unne Auke leder, nemlig møtene som de hadde med Ion Ross. Jeg fikk dessverre ikke med meg talene, men de kan sees her under på Facebook-live, som David Auke har filmet:

Jeg kjente idet jeg kom inn i lokalet Guds nærvær. Jeg kunne kjenne en sterk salvelse og atmosfære av fred, kraft og glede. Jeg kunne kjenne hvordan Herren kom med sitt nærvær og nærhet. Det var tykt i atmosfæren og jeg kjente på den dype freden som Den Hellige Ånd gir. Wow. Det gav meg så mye å bare være der og ta imot ifra Himmelen. Jeg kunne kjenne hvordan jeg kunne marineres i Den Hellige Ånds nærhet, salvelse og kraft. Det var skikkelig godt og en reell fred!

Jesus sier og lover oss i skriften at Han gir oss av sin fred. Ikke som verden gir, men den freden har gir oss, som ikke noe kan sammenlignes med. Det er bare så herlig! 
Yes, da er det hyggelig at du har begynt å lese innleggene mine som jeg legger ut! Guds rikelige velsignelse over deg! 
Du finner nettsiden deres her: