Dødehavet & Ein Gedi 23.9 

Vi reiste ned til Dødehavet og hdde en rolig dag på hotell hvor vi spiste lunsj og slappet av.

På ettermiddagen ble vi med på den store ørkenfesten i Ein Gedi. Hit kom flere tusen kristne. Vi begynte med et måltid i ørkenen med påfølgende lovprisningsmøte og forkynnelse med tale av Daniel Kolenda. Utrolig fint! 🙂 Jeg var da tolk på møtet.

Gravhagen & Åpningsmøtet 24.9

Dagen begynte med en internasjonal nattverds samling i Gravhagen i Jerusalem. Messianske og arabiske pastor er med og betjener. Etter samlingen var det sightseeing i Jerusalem, samt at vi dro til oljeberget. På kvelden var det åpningsmøte i Pais Arena. Det var fantastisk. 

Paise Arena Jerusalem - 25.9 

Her var vi på sterke seminarer  og vi ble kjent med herlige troende fra hele verden. På kvelden samlet vi oss for det store lovprisningsmøtet i Pais Arena.

Gamlebyen & Davids by. 26.9

Her var jeg med ungdommene fra ICEJ og vi fikk gått ned til gamlebyen i Jerusalem. Det var en herlig og velsignet tid. Vi opplevde Herrens velbehag og . hadde fin fellessskap i gruppen. Vi fikk også dratt en tur og sett på arekologiske funn knyttet opp fra Davids tid. 

Jerusalem marsjen og avlsutningsmøtet 27.9

Var på seminarer på morgenen med Dag Øyving Juliussen, som var fantastisk bra. Senere gikk vi sammen i Jerusalem marsjen. Her møtte vi tusener av kristne og sammen viste vi kjærlighet til israelere med å både si og vise at vi er glad i dem. Så var det et stort avslutningsmøte på kvelden. Før det fikk jeg og truffet Supresa og Håkon Fagervik. 

Natanya 28.9

Denne morgenen reiste vi til nydelige Netanya og hadde hviletid. Byen ligger ved Middelhavet med nydelig sandstrand.

Der fikk jeg slappet av litt og skrivet litt for avisen Norge Idag

Nahryia 29.9 & Natanya Søndagskveld 30.9

Her fikk jeg reist til Naharya. Det var en herlig tid, for nettopp her fikk jeg muligheten til å treffe familien og det var en stor velsignelse å få være sammen med dem. Skikkelig godt og en veldig velsignet tid.

Reisen hjem til Norge 1.10

Så reiste vi til Norge. Som jeg bare kan si var trist, men og samtidig riktig. Selv om fristelsen til å være igjen var stor, var det fint å komme tilbake til Norge igjen. Reisen gik fint og her deler jeg noen spennende erfaringer ifra turen. 

NORGE IDAG 

Her er artikler som jeg fikk skrevet ifra turen. Det kan være til oppbyggelse for deg å lese det. 

Visjon Norge

Her er videoene fra Visjon Norge. Her deler jeg ifra kveldene. Linkene fra Visjon Norge kan du finne her og det kan være til oppmuntring og oppbyggelse for deg.