God har ikke en direkte plan for vårt liv, men Gud har en hensikt for livet vårt. heller et kompass.
Guds veier er ikke alltid våre veier.

Jeg mener ikke at det er feil å legge planer. Men midt i våre prosesser, har vi en sens i dette!
Gud liker din vandring til din hensikt og til din hensikt! Og når du er kommet til din hensikt, er du enda på en reise!
Den reisen Gud har i er en evig reise!
Det er ikke så mye hvor du går, men hva som skjer på veien, som Gud er opptatt av.

Et gjennomsnittlig menneske har tre karrierer i sitt liv. Hva skal du gjøre videre? Vell ofte er det slikt at dit du går nå, er ikke det du skal gjøre for alltid! Gud har sin måte å trene og utruste mennesker, han interesser er veldig forskjellig.

Mine lidenskaper for livet endret seg etter at jeg møtte Bill Johnson. Jeg sa til Bill, jeg vil inn i tjeneste! Bill sa til meg, du er i tjeneste og vi gikk fram og tilbake slikt.
Så en dag kom en profet, Dick Mills, alle de eldre gikk til lunsjh med han. Han sier til meg, Gud gir deg visdom og dobbel visdom, visdom til Gud og visdom til menneske for business. Jeg var så fornærmet, for jeg ville ikke være i tjeneste.

Herren sier til deg at hvis du åpner en forretning vil han velsigne deg, så sa Kris, vell si til Herren, at jeg ikke vil han en business.
Det skjedde Tirsdag, Onsdags morgen. Senere, ringer en forretningsmann meg, og spurte om jeg ville kjøpe denne bensin stasjonen.

Denne tiden jobbet jeg med Danny Silk, han var 16 år, og bodde med kjæresten sin, og ville ikke høre noe særlig om Gud.

Ellers delte Kris veldig mange artige historier… Om hvordan det var å være bil forhandler. Kris forteller at han hundrevis av historier av dette.

Gud har en hensikt og det er å bygge Guds rike inn i deg, Han gjør det på helt spesielle måter. Og jeg tror om du elsker Gud er kalt inn i hans hensikt, så vil du ende opp på rett sted. Skal du ta dør 1, dør 2, dør 3 eller? Ja, hva mener du ja? Jeg ville bedt over det, Gud kan finne deg uansett hvilken dør du går gjennom! Forstå at hans veier er ikke dine veier! Og måter han får deg dit på, kan være noe du ikke forventet.

Hva med Josef?
Hva med David.

Desto større din gudgitte hensikt er, jo lengre er vandringen. Og din jobb er å finne Gud hver dag, det er å finne han han og forstå at du kan gjøre vandringen lengre, men ikke kortere. Hvis du finner en vei å komme til palasset, uten prosessen, vil du ikke kunne være der.

Det er 40 dagers vandring fra Egypt til Kanaan, det tok dem 40 år. Om jeg var deg, lag deg en god plan. Signer ned og gir det til Herren, og si til Han, dette er min plan møt føl deg fri.

Med Andy Maison, som jobbet før for Danny Silk, jeg tok over for han. Kris sa, hva er visjonen din? Han tok fram papir, og det var hvitt og han sa til kris, det du ønsker jeg skal gjøre skal være min visjon. Det endte med at Andy fylte det meste av listen av sin lidenskap.

Jeg tror Gud leder hver og en av dere, og han leder dere når dere tror han ikke leder deg. Tenk på min vandring!
Din skjebne er fantastisk! Hold hjertet ditt tett til han! Og du vil få din pastor og din fantastiske dame!
Du har lært så mye ut av å være i andre året på skolen. Gud vet hvor han skal finne deg! Om du går til MC Donalds, om du drar og fisker, uansett hvor du går, han finner deg! Bare vær trofast! Vær trofast til Gud! Vær den du skal være og du skal bli funnet av Herren, kalt til å gjøre det du skal gjøre! 🙂

Å jobbe hardt er en vei for å oppnå kontakt!