HOME

Welcome To My Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus.

Visjon for Kingdom Lifestyle

Visjonen for denne tjenesten har mange interessante aspekter. Vi ønsker å være tilgjengelig 24/7 slikt at vi kan dekke behovene til de som er søkende, tørste og sultne på mer av Gud. Vi har 15 kjærnevisjoner som vi verdsetter høyt.

Utrustning
Vi har hjerte for å utruste troende til å virke i Åndens gaver og til å leve en livsstil av mirakler der Guds overnaturlige kraft blir en vanlig del av hverdagen. Gjennom undervisningen ønsker vi å istandsette og trene opp mennesker fra hele Norges land til å virke i det kallet som Gud har for de.
Og Han ga noen til å være apostler, noen til profeter, noen til evangelister, noen til hyrder og lærere, for at de hellige skulle bli utrustet til tjenestens arbeid, til oppbyggelse av Kristi kropp. ”Efeserne 4:19”

Disippelgjøring
Vi ønsker å være en ressursside der mennesker, både troende kan bli disippelgjort med salvet undervisning og inspirasjon for å følge Jesus med hele hjerte. Vi ønsker å gi sterk grunnfestet innblikk ifra bibelen og rett og slett gi andre et bilde av hvilken livsstil man kan leve når man følger Jesus med sitt hjerte. Gjennom webinarer, video undervisning, artikler og firestarters er hjertet å ta ferske og andre troende dypere inn i Guds hjerte.

Forbønn
Vi tror på mirakler og på Guds mriakuløse kraft. Vi tror at Guds kraft er tilgjenglig idag og at det er Guds vilje å helbredelse. I Herbrene: Jesus er den samme i går, idag og til evig tid.
Vi tror at Jesus fremdeles helbreder syke og at Han griper inn med mirakler for enhvers behov. Enten det er store ting, eller små uviktig saker, så tror vi at Gud har omsorg for alt. Gjennom forbønn tror vi at Gud både kan og ønsker å gripe inn i livet til de som trenger det.
Jesus selv sa : Be så skal dere få. Dersom dere ber om noe i mitt navn skal jeg gjøre det.

Undervisning
Vi har høy verdi for undervisning. I Hosea står det ”Mitt folk går til grunne for de mangler åpenbaring”. Gjennom å fortelle om Jesus, gi bibelsk undervisning med aktuelle temaer, er det med på å demonstrere Guds rike og gi folk både kunnskap og erfaring med Gud.
Vi ønsker at undervisningen skal være til både inspirasjon, frihet, tro og oppmuntring.

Vise Jesus
Gjennom alt vi gjør ønsker vi at Jesus skal være i sentrum, at enhver artikkel, undervisning og innlegg skal peke på Jesus og gi Jesus ære. Denne tjenesten er Jesus sin tjeneste og en del av Hans kropp på denne jord. Vårt høyeste ønske er å gjøre Jesus berømt for det norske folk. Vise herligheten fra Jesus, vise hvor god Jesus er. Vår jobb er å vise hvor attraktiv Jesus er.

Demonstrere Guds kraft
Vi har en kjerneverdi, det er at vi ønsker å vise Guds rike gjennom å demonstrere det. Som et står skrevet, Guds rike består ikke av ord, men av kraft. Vi ønsker dermed å gi mennesker et møte med Gud.

Evangelisering
Vi ønsker å vise Jesus fram, fortelle de gode nyhetene til alle i hele verden. Dette gjør vi gjennom youtube, sosiale medier som facebook og google. Vi legger ut videoer der vi forkynner Guds rike, veien til Jesus og hvem Jesus er. Samt at vi viser andre hvordan de kan gjøre det samme. Nemlig være et daglig vitne for Jesus hvor enn de er.

Online Ressursside
Vi ønsker at andre skal kunne dele materialene fra denne nettsiden av artikler og videoer for å vise andre hvem Jesus er. Samt at dette kan være en tjeneste for å hente ny og frisk inspirasjon for å nå andre mennesker. For å bli istandsatt til å be for syke og være et vitne i hverdagen.

Vitnesbyrd
Vi har en svært høy verdig for vitnesbyrd. Vi ønsker å vise og feire det Jesus har gjort gjennom oss for andre .Vi ønsker å feire helbredelsene og miraklene, der han har grepet inn med sin mirakuløse kraft
Som det står skrevet: The spirit of Jesus is the Spirit of prophecy. Samt at vitnesbyrdene er med på å skape tro i andre slikt at andre kan få se de samme gjennombrtuddene.

Firestarters
Visjonen bak firestarters er å utruste og trene opp de hellige til å leve et naturlig overnaturlig liv, der mirakler tegn og under kan være en vanlig del av hverdagen. Ved at troende tar kurset tror vi at det vil istandsette dem til å tjene Gud på en mer effektiv og frimodig måte. Vi tror at det vi gi håp styrke og kraft! Vi tror at det vil gi oppmuntring og nåde for enhver som trenger det.
Visjonen er å plante firestarters i enhver by i hele Norge. Kurset er fantastisk og svært enkelt og vi tror at det kan være en av de mest effektive måtene å vokse i det kristne livet. Derfor ønsker vi å igangsette andre til å bli firestartere.

Firestarters for kids
Jesus sa at den hvis en ikke kan bli som et lite barn kan en ikke komme inn i Guds rike. Samt at Guds rike hører barna til. Ofte blir barna forsømt i menighetsammenhnger og det er et stort tap for alle. Derfor ønsker vi å se barna aktivert i det overnaturlige Jesus livet. Vi ønsker å se barna bli utrustet til å leve et Jesus liv i hverdagen. At de får denne bibelske undervisningen slikt at kjenner sin identitet helt fra ung alder av.

Vekkelse i Norge
Vi tror på en vekkelse i Norge, og vi tror at denne vekkelsen snart vil komme over dette landet. Vi ønsker at denne tjenesten kan være en forløper for vekkelsen, en ressursside som kan hjelpe og inspirere andre til å bli vekkelsesbærere for Guds rike.

Misjonsturer
Gjennom misjonsturer er vi med på å dele evengeliet med mange, samt at vi aktiverer deltagerne til å ”gå ut”. Vi ønsker å ha flere årlige misjonsturer i inn og utland, så folk kan bli menigheter og at menigheter kan bli plantet.

Barnehjem
Jesus sa: Det dere har gjort til den minste av disse har dere gjort mot meg. Daniel Haddal Ministries støtter barnehjem i både India og Afrika. Vi ønsker å velsigne og hjelpe hjemløse barn med å få seg familie. At de vokser inn i troen på Gud og får den jordiske omsorgen som de trenger.
I dette øyeblikket støtter vi 10 barn i Kenya. Og et hjem i Mosoury i India. Vi ønsker svært å ekspandere denne tjenesten så vi kan nå enda flere barn og gi de et trygt hjem.

Menighetsplanting
Vi har et hjerte for å plante menigheter og husgrupper. Vi ønsker å gjøre dette gjennom å plante firestarerskurset forskjellige steder, slikt at det blir et ressurssenter.
Vi ønsker og å plante husgrupper i forskjellige hjem. Samt plante menigheter i utlandet der vi istandsetter ledere til å brenne for evangeliet.

1.Oktober – Israel. Tel Aviv

1.Oktober – Israel. Tel Aviv

https://www.youtube.com/watch?v=M1ggK6rkTzo Det var en spesiell og spennende dag. Vi ankom Israel på kvelden dagen før. Og vi fikk mye god hviletid i Tel Aviv. Vi dro til stranden, gikk tur, var ved Jaffa, der Peter hadde sitt syn med forståelse om utbredelse av...

Innom Sjømannskirken

Innom Sjømannskirken

Dette var en velsignet shabbatsdag. Begynte dagen rolig! Vi var sammen og brukte tid til hvile og til å vandre rundt om på stedet! Det var fint! ? Gikk langs stranden. Det var helt nydelig å se solnedgangen! Jeg fikk tanken av å skulle dra til sjømannskirken. Det var...

Helbredelser i Jerusalem

Helbredelser i Jerusalem

Datoen 11.11 2018 var helt spesiell. Ikke nok med at jeg i det siste hele tiden har sette tallene 11 11. Men rett og slett alt som skjedde var over evne sterk, heftig, velsignet og gudgitt! Reisen til Jerusalem Først tok vi en taxi til Yakov sin kafe, Coffee Star. På...

Velsignet Sabbatsfredag i Ashdod

Velsignet Sabbatsfredag i Ashdod

I dag var et Shabbat! Flott dag. Fredag og begynnelsen til Shabbath! Jeg hadde en liten tanke om å dra til Tel Aviv, men fikk en klarhet fra Herren om at jeg skulle være i Ashdod denne dagen.  Jeg ble med Yakov til hans Resturant Cofee Star, som da er en kjede, der...

Å være lys i hverdagen! Tel Aviv- 23 April

Å være lys i hverdagen! Tel Aviv- 23 April

I dag våkent jeg i Ramat Gan ved Tel Aviv hos min gode venn og forkynner, David. Sammen dro vi inn til Tel Aviv, nettopp for å filme han dele om Yeshua på hebraisk og for å være et lys i hverdagen! På bilturen vår kjørte vi og med tanken av å kunne bli brukt av...

Med evangeliet til jødene

Med evangeliet til jødene

Da har vi vært på gaten idag og delt med mennesker budskapet om Yeshua som Herre! Det har vært veldig fint og til oppbyggelse. Vi var ute og delte om evangeliet med mennesker. Svært mange ble oppmuntret av ordene. Mange kom og hørte på da både David og Shlomi, delte...

Israel fyller 70 år

Israel fyller 70 år

I dag er uavhengighetsdagen, der nasjonen Israel fyller 70 år. Dette blir en sterk markering over hele landet. Israel har vært en selvstendig stat siden 1948. Landet har i flere tusen år tilhørt jødene, men i 1948 etter holocaust, etter at 6 millioner jøder ble drept...

Til minne for Israelske soldater

-17 april er minnedagen for Israel. Der vi minnes soldater som har mistet livet sitt i å forsvare eksistensen av Israel. Israel er omringet av fiender. Det finnes 25 arabiske stater. Det jødiske folket har kun 1 stat. Av: Daniel Haddal -Israel er kun 70 år gammelt,...

Liza møtte Messias

Liza møtte Messias

Liza,18 fra Ashdod, Israel har en spennende historie om hvordan hun fant sin Messias. Jeg kom i samtale med henne under ørkenenturen med ungdommene fra menigheten i Ashdod. Hennes historie fascinerte meg og jeg kjente at jeg bare måtte få intervjuet henne og delt det. Hun møtte Yeshua i sine værste minutter av livet, da hun svevde mellom liv og død. Da åpenbarte Yeshua seg for henne. I dag er denne jenta en av ungdommene i menigheten og hun har lært at Pappa Gud er Han som elsker henne over alt på denne jord! 
Hvordan møtte du Yeshua? 
– Da jeg var liten, tvang min mor meg til å dra på møter i messiansk menighet. Jeg hatet det og likte å gå der. . Derfor når jeg vokste opp, så ble jeg avkoblet med det som har med Gud å gjøre. 
– Da jeg var omtrent 15 år gammel, begynte jeg å gå ut med ikke troende venner, som dro meg nedover i negativ retning. 
– Jeg begynte å bruke narkotiske stoffer og drikke alkohol. Det som skjedde uti fra det, var at jeg havnet på sykehuset i en kritisk tilstand. 
– I ambulansen, ba de meg om å ikke sovne, jeg sovnet og havnet i en kritisk tilstand mellom liv og død, på grunn overdose, blanding av alkohol og narkotika.
– For første gang i mitt liv, hørte jeg Guds stemme. Gud sa til meg; "satan vil du skal dø, Men jeg vil du skal leve" -Jeg Elsker deg så høyt min datter. Du er min datter!
– Dette var første gangen jeg kjente Guda nærvær og det var som en klem som av kjærlighet som kom over meg. 
– Siden den gang er Gud min hovedkjærlighet i livet. Selv ikke en morskjærlighet, som er den sterkeste kjærligheten, det kan ikke måles opp til Guds kjærlighet. Elohim sin kjærlighet er så mye sterkere. 
«Når jeg kjenner at jeg trenger kjærlighet, løper jeg straks til Gud. For jeg forstår at det Han som vil ha meg i dette livet på jorden.»
 
Han har planer for meg og visjoner for meg.
«Å leve som en troende , det er å leve ut drømmene som Gud har lagt foran deg.»
– I dag forstår jeg at Yeshua, har gitt meg denne muligheten til å leve og overvinne satan og mørkes krefter. «
«Yeshua har gitt meg myndighet.», deler Liza med et stort smil! 
«Yeshua er Han som brakte meg til min himmelske far og viste meg hva som er kjærlighet» 
– Jeg var i en svært dårlig tilstand i ambulansen, jeg var ikke koblet til maskiner, Jeg sovnet og var døden nær, Men ved Guda håp våknet jeg til liv. Takket være Elohim. 
Gud elsker deg og Hans kjærlighet er nok for deg:
– Jeg vil si til de som leser, at dere skal vite at Gud alltid alltid elsker deg uansett hva. Han s kjærlighet er en seirende kjærlighet, det er den sterke kjærligheten. 
– Yeshua er for alle, Jeg vil si at troen baserer seg på den overgivelse til Gud, du må møte han. Slik som i mitt tilfelle, Jeg ble tvunget til å gå i menighet sim liten, siden min mor er troende. Men jeg ville ikke for jeg var ikke koblet på Gud, jeg følte ikke noe. 
– Nå er det annerledes, Jeg føler Guds  nærhet og jeg etterjager han med mitt hjerte. 
«Nytt liv party»

«Nytt liv party»

«Nytt liv party» kreativ måte å nå inn til familie og venner på:

Mennesker blir helbredet og får et møte med Jesus på party

AV DANIEL HADDAL

Blinde ser og mange får et møte med Jesus når det arrangeres «nytt liv party». Ei Kvinne som kom på partyet, kunne til sin store overraskelse se etter forbønn, hun hadde vært blind på det venstre øyet i over 2 år på grunn av en hjerneblødning, men nå kunne hun se alt klart og tydelig.

Øydis Hovset Lund 69 fra Levanger, levde med en drøm i hjertet sitt om å arrangere begivenheter for ufrelste venner og søkende. I slutten av 2014 virkeliggjorde hun drømmen sin med å starte opp med konseptet som hun kaller for «nytt liv Party». Annenhver mnd arrangerer hun et party hjemme til seg, der hun inviterer venner og andre søkende hjem til seg på party. Vi starter med kaffe og mat, vi lar praten gå, så åpner vi opp for gjesten som skal dele sin livshistorie om Jesus, deretter åpner vi opp for spørsmål og forbønn forteller en smilende Øydis.

Øydis forteller at formålene med disse partyene er å bringe mennesker til et trygt sted, der de i trygge omgivelser kan få et møte med Jesus. Jeg har enda ikke blitt avvist av noen, venner og bekjente ønsker å komme på party. Jeg nevner for de at det blir en Kristen begivenhet, det er ikke slikt at jeg lurer dem hjem til meg. De som har vært hos meg gir tilbameleinger om at dette er interessant og at de ønsker å komme tilbake. Jeg tror at det er mange som er søkende, men at å besøke en menighet blir et for stort skritt, derfor er det lettere for mange å komme på party istedenfor.

Når kom du på ideen?
Jeg tror at dette er et konsept som jeg fikk av Gud og at dette er noe enhver kan gjøre. Ideen kom jeg på for fem år siden, jeg hadde et par partys, men så ble det liggende. Visjonen bak konseptet er å inspirere flere til å kunne gjøre det samme.

Hva er det konseptet går ut på?

Det handle om å invitere nære og fjerne venner som ikke er kristne med på party, for så å invitere en hovedperson til å tale fra livet sitt. På forhånd deler jeg litt detaljer med de jeg inviterer. Vennene mine vet at det er en Kristen som blir med og de kommer fordi de er trygge på meg som person. De menneskene jeg når er de som har en eller annen relasjon til meg, samt andre som er interesserte, jeg opplever at Gud gir meg de rette menneskene. Den Hellige Ånd er den som leder partyet, dette er et Guds konsept

Hvor mange er det som dukker opp?
Alt fra fem til ti gjester. Jeg anbefaler at man har opptil ti gjester, kommer det for mange, kan det være en større terskel for å kunne åpne seg opp. Derfor er det heller bedre å arrangere nytt liv party oftere.

Kan andre gjøre dette?
Jeg anbefaler andre på det sterkeste å ta denne ideen med seg videre, der kan de spørre Gud om hvilke gjester de skal invitere og hvem de vil ha til å dele. Hvem som helst kan ta konseptet og bruke det, alle har en vennekrets, og de kan da spre det til vennene sine.

Opplever du at det fungerer?

Ja, det gjør jeg virkelig at det gjør. Jeg har fått lov til å se flere av venene mine få et personlig møte med Gud. Like før påske arrangere jeg et party, jeg hadde da 5 venner på besøk. Blant de var det ei venninne av meg som hadde vært blind i over 2 år på sitt venstre øye, under forbønnen åpnet øyet seg og hun kunne se klart og tydelig. Denne kvinnen er positiv og har en stor omgangskrets. På partyet fikk flere av gjestene føle Guds kraft og de mottok sterke profetiske ord som var til veldig oppmuntring.

Øydis forteller også at partyene er med på å følge gjestene opp, skritt for skritt, hun opplever at de kommer nærmere Gud og at det blir sådd gode såkorn i livene deres.

Team fra Bethel på misjontur i Norge. Mars 2015

Team fra Bethel på misjontur i Norge. Mars 2015

Syke blir friske og mennesker blir forandret

AV DANIEL HADDAL
De kommer til Norge fra verdens kanter for å se bevegelse i landet, de brenner etter at nordmenn skal få erfare Jesus på en personlig plan. – Vi ønsker å se vekkelse i Norge, vi ønsker at Norge skal komme inn i sin hensikt av å være en vekkelsesnasjon som skal være til velsignelse for hele Europa og for resten av verden.
Hvert år sender Bethel Church i Redding California team ut på misjonstur. Dette året dro det 87 team til mer enn 40 nasjoner. To av disse teamene kom til Norge. Team lederen Andrew Tainter 31, forteller at dette er hans fjerde misjonstur til Norge fra Redding, han ønsker å komme hit år etter for han føler at Gud har store planer for landet. Dette året har han med seg et team med 10 deltagere fra både Tyskland, Sveits, Skottland og USA.

20150327_134015

Hvordan har turen vært så langt?
-Turen har gått over all forventing forteller en sprudlende Andrew. Vi har vært i Drammen, Levanger og skal nå til Åre for å ha en konferanse. Vi har sett Gud gjøre fantastisk saker i både Levanger og Drammen. I Drammen fikk vi se flere helbredelser og en del utfrielser.

Andrew Tainter som er en Svensk/Amerikaner, er født og oppvokst i Oregon, USA. Han er nå gift med May Kristin, bosatt i Redding og venter sitt første barn. Andrew forteller at han kom til Norge for første gang i 2009, da besøkte han den populære ungdomsfestivalen ”Encounter” som arrangeres årlig i Levanger. Siden 2009 har Andrew vært 15 turer i Norge.
– Jeg ble forelsket i dette landet, og det var her jeg fikk noen av mine sterkeste møter med Gud.
– Gud har virkelig lagt denne lander på hjertet mitt.

Andrew Tainter jobber som vaktmester i menigheten Bethel Church, samtidig som at han er pastor for elevene fra de nordiske landene. De samles hver uke på noe som heter Nordic Gathering. Andrew forteller at det er så mange som 60 nordmenn på bibelskolen og at de er over 100 skandinaver som kommer på de ukentlige samlingene.

Hva tror du Gud har for Norge i tiden framover?
– Jeg tror Gud har en sterk vekkelse for Norge og jeg tror at det vil spre seg fra Norge og til resten av Europa. Norge vil stå fram som en vekkelseseksempel for resten av verden. Det er mange profetier som er talt over Norge og jeg tror tiden er inne for et åndelig skifte forteller en sprudlende Tainter.

En av deltagerne på teamet er 22 årige Cory Rogers fra Texas, USA. Han er en andre års student på bibelskolen i Redding og er på sin andre misjonstur i Norge.

Føler du deg kalt til Norge?
– Ja, jeg ønsker å flytte hit og tjene dette landet. Jeg føler at Norge er dørinngangen for å kunne nå Europa og det herfra vil det strømme fram en vekkelse som vil gå til Europa og at det og vil bli en vekkelse blant muslimer i Skandinavia, forteller Cory

Hvordan her det vært å være på team i Norge?
– Det har vært fantastisk, det beste er å se mennesker bli forvandlet gjennom Guds kjærlighet, vi har fått brukt mye tid med flere individer og sett Gud gjøre en forskjell i de. Jeg har fått sett svært mange bli inspirert til å søke Gud dypere. På turen har vi fått sett helbredelser, utfrielser og vi har fått gitt mange profetiske ord, altså hilsener fra pappa Gud, forteller en glad Cory.

Bethel teamet reiser fra var med ungdomskonferansen lys i drammen, samt at de har undervist og betjent på bibeleskolen i Levanger. Andreas Fjellvang som er leder på bibelskolen i Levanger, forteller at han er svært fornøyd med besøket og samarbeidet.
– Å ha Bethel teamet på besøk er som å ha familien på besøk forteller en glad Andreas.

Bethel team. Mars 2015

Bethel team ministering in Drammen.

Slået op af Daniel Haddal i 28. marts 2015

Vekkelse til de nordiske landene

Wow, kjenner meg så giret til Awekening Europe! Jeg tror dette blir gjennombruddet for noe stort! Gleder meg så til dette vil skje!
Her er et lite referat fra møtet:

 
Awkening Europe

Sammen skal disse forandre Europa! Awekening Europe blir nå arranger for andre gang og denne gangen i Stocholm i Oktober. Ben Fritzearld som leder bevegelsen hadde fått Skandinavia på hjertet! De har kjent at Gud har ledet de til å arrangere eventet der. Awekening Euope teamet arrangerte en bønne event for eventet sammen med de skandinaviske vekkelsesbærerne som bor samt går på bibelskolen i Redding.

Ben forteller at han forventer at det vil komme mer enn 30, 000 mennesker og at skarer skal kommer til å bli frelst. Sist gang var det Awekening Europe i Nurnberg, Tyskland. Dit kom det mer enn 27, 000 mennesker. Ben forteller at denne stadion i Stocholm er større og har en kapasitet til å hoste 43, 000 mennesker.

Interesser rundt eventet er stort. Ben forteller at de har et tett samarbeid med flere menigheter i Sverige, der blant annet Livets ord står sentralt med i dette eventet.

Et skifte i Skandinavia
Visjonen er å vinne Skandinavia tilbake til Jesus, forteller Ben med entusiasme. Han forteller om hvordan Gud har pekt fram Stockholm som den neste vekkelsesbyen. Han forteller og at han tror dette vil ha en global påvirkning og spesielt på Norge! Flere Norske menigheter stiller seg bak dette eventet og mange sentrale ledere brenner for dette!.

Ben forteller at de ser en veldig sult i Sverige. – Jeg tror dette vil kickstarte noe i Skandinavia. Vi vil se mennesker frelst, vi håper at mer enn 5000 mennesker gir livet sitt til Jesus under denne helgen!

Guds kraft skal invadere Skandinavia, Gud er i ferd med å slippe løs sin dose av herlighet over Sverige, Norge, Danmark og Finland! Dette er begynnelsen på vekkelsen sier han med stor Begeistring!

Ben forteller også at flere mennesker har fått sterke profetiske ord om at Gud vil komme sterkt og at dette vil starte en bevegelse.

– Dette blir en del av bønnesvaret av at det har blitt bedt for vekkelse i de Nordiske landene.

Ben Fritzgerald til venstre, leder eventet awekeningeurope.com 

Daniel Haddal Ben Fritzgerald

We Are a Company of Passionate Designers and Developers

i

Glory

Jesus will change your life completely

Lorem Ipsum

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.
v

Lorem Ipsum

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.
g

Lorem Ipsum

Divi will change the way you build websites forever. The advanced page builder makes it possible to build truly dynamic pages without learning code.

Drop Me a Line

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus.

Podcast

Categories